Vokse med franchise

 

Trenger du hjelp med å utvikle et kjedekonsept eller finne riktige lokasjoner?

De fleste som bygger, utvikler eller tilpasser et kjedekonsept erfarer at det er helt nødvendig å trekke inn ekstern kompetanse. Vi har igjennom mange år utviklet nære bånd til Skandinavias fremste eksperter innen kjeder generelt, og franchise spesielt. Enten du trenger hjelp med rekruttering, finne riktige lokaler, videreutvikle ditt franchisekonsept, skrive juridiske avtaler, innføre regnskap- og økonomisystemer eller trenger et spesialtilpasset IT-verktøy for å kommunisere med franchisetakere eller avdelingsledere.

Noen av samarbeidspartnerne under er ekspert på franchise, noen har fokus på kjeder uavhengig av driftsmodell og andre tilbyr tjenester i vid skala. Felles for dem vi anbefaler er at mener dette er blant de aller beste i Skandinavia på sitt område.

 

Rekrutteringsfirmaet Cappa

Cappa er spesialister på rekruttering av ledere, nøkkelpersoner, masterfranchisetakere, franchisetakere i Norge. Hovedfokuset er rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet. Cappa bistår også andre virksomheter, bl.a. leverandører, grossister, aktører innen eiendom, logistikk og senterdrift. Årlig rekrutterer Cappa ca. 150-200 ledere og mellomledere til oppdragsgivere i Skandinavia. Cappa ble etablert i 2002, flere oppdragsgivere har vært med helt siden starten. Grunnleggerne har erfaring med rekruttering og konsulentvirksomhet siden midten av 90-tallet. Cappa er et fremtidsrettet selskap med kompetente medarbeidere, gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.

KLIKK HER for å lese mer om Cappa.

 

Franchisearkitekt

Franchisearkitekt er et skandinavisk nettverk av spesialister med tilknytning til franchise. Franchisearkitekt  ilbyr markedets beste kompetanse innen områder der franchisekjeder har viktige behov. Kundene er i hovedsak foretak som vil eller har ekspandert med franchise som forretningsmodell. FranchiseArkitekt tilbyr en unik kombinasjon av kunnskap og erfaring innen franchising, uansett hvor i prosessen man befinner seg. Franchiseportalen og Cappa er med i Franchisearkitekt, som ressurs på rekruttering.

KLIKK HER for mer informasjon om FranchiseArkitekt.

 

Franchisekonsulent Sven Hars

Sven Hars har de siste årene bistått en rekke kjeder med å utvikle bærekraftige franchisekonsepter. Han er en løsningsorientert rådgiver som følger kjeden fra de vurderer om franchise er en aktuell metode for vekst, gjennom etablering og utvikling. Han hjelper både gründere, egeneide kjeder og større franchiseaktører. Sven har mer enn 25 års erfaring fra amerikanske retailkjeder (McDonald´s, Esso, TGI Friday´s og Burger King), samt som selvstendig rådgiver innen ledelse, marketing og kommuikasjon. Sven er utdannet siviløkonom og har ansvaret for FranchiseArkitekt i Norge.

KLIKK HER for mer informasjon.

 

Advokatfirmaet SGB Storløkken

SGB Storløkken ble grunnlagt av Endre Storløkken, en av Skandinavias ledende advokater med kjededrift og franchise som spesialområde. Selskapet yter bistand med hovedvekt på forretningsjus – franchise, eiendom og entreprise. Firmaet bistår næringslivet med distribusjons- og mellommannsrettslige spørsmål, selskapsrett, arbeidsrett, kontraktsrett med mer. Storløkken er fast advokatforbindelse for en rekke av de største aktørene innen tjenesteyting og varehandel i Norge, herunder ledende franchise- og distribusjonskjeder.

KLIKK HER for mer informasjon.

 

Colliers International

Colliers Norge har en egen gruppe som har hovedfokus på Retail/kjøpesentra, butikk på gateplan samt Food & Beverage konsepter. Retailavdelingen bistår deg som ønsker rådgivning i forbindelse med (ny)etablering, leietakerrådgivning eller andre relaterte utfordringer til Retail/handelsmarkedet.

KLIKK HER for mer informasjon.