Om Franchiseportalen

Om Franchiseportalen

På Franchiseportalen vil du finne nyttig informasjon om franchise og liknende konsepter som organiseringsform. Du vil også kunne lese mer om franchisekjeder som søker franchisetakere, samt utenlandske kjedekonsepter som søker partnere eller masterfranchisetakere i Norge.

Franchiseportalen eies av rekrutteringsselskapet Cappa, og har eksistert siden 2005.

Cappa

Cappa er spesialister på rekruttering av ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere og masterfranchisetakere i Norge. Vi har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet. Cappa bistår også leverandører, aktører innen eiendom, logistikk og senterdrift. Årlig rekrutterer Cappa et betydelig antall franchisetakere, ledere og mellomledere til oppdragsgivere i Skandinavia. Cappa er et fremtidsrettet selskap med kompetente medarbeidere, gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.

Les mer på Cappa.no.

Franchisearkitekt
Cappa er med  i nettverket Franchisearkitekt, som er Skandinavias ledende spesialister med tilknytning til franchise. Forretningsideen er å tilby markedets beste kompetanse innen de områder der franchisekjeder har viktige behov. Kundene er i hovedsak foretak som vil eller har ekspandert med franchise som forretningsmodell. FranchiseArkitekt tilbyr en unik kombinasjon av kunnskap og erfaring innen franchising, uansett hvor i prosessen man befinner seg. Les mer om nettverkets eksperter, seminarer, konferanser, kurs og andre franchiseeventer i Skandinavia på www.franchisearkitekt.no.

Ønsker du å profilere din kjede på Franchiseportalen eller ønsker bistand med rekruttering?

Kontakt oss