Om Franchiseportalen

Om Franchiseportalen

Franchiseportalen er et nettsted som gir god oversikt over de viktigste franchisekjeder i Norge, samt også en del utenlandske kjedekonsepter som søker partnere eller masterfranchisetakere i Norge.  Du vil også finne nyttig informasjon om franchise.

Om du er med å drive eller vurderer å utvikle et franchisekonsept, håper vi å gi deg noen input i tillegg til oversikt over hvilke rådgivere som kan bistå dere.

Franchiseportalen eies av rekrutteringsselskapet Cappa, og har eksistert siden 2005.

Cappa

Cappa er spesialister på rekruttering av ledere, nøkkelpersoner, franchisetakere og masterfranchisetakere i Norge. Vi har hovedfokus på rekruttering til kjeder innen handel, servering og tjenesteytende virksomhet. Cappa bistår også leverandører, aktører innen eiendom, logistikk og senterdrift. Årlig rekrutterer Cappa et betydelig antall franchisetakere, ledere og mellomledere til oppdragsgivere i Skandinavia. Cappa er et fremtidsrettet selskap med kompetente medarbeidere, gjennomprøvde metoder og et solid nettverk i hele Skandinavia.

Les mer på Cappa.no.

Franchisearkitekt
Cappa er med  i nettverket Franchisearkitekt, som er Skandinavias ledende spesialister med tilknytning til franchise. Forretningsideen er å tilby markedets beste kompetanse innen de områder der franchisekjeder har viktige behov. Kundene er i hovedsak foretak som vil eller har ekspandert med franchise som forretningsmodell. FranchiseArkitekt tilbyr en unik kombinasjon av kunnskap og erfaring innen franchising, uansett hvor i prosessen man befinner seg. Les mer om nettverkets eksperter, seminarer, konferanser, kurs og andre franchiseeventer i Skandinavia på www.franchisearkitekt.no.

Kontaktinformasjon

Cappa AS, Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo, Norge.
E-post: post@franchiseportalen.no, Telefon: + 47 23 38 38 80.

Ønsker du å føre opp din kjede på Franchiseportalen?