Referanser

Vi som står bak FranchisePortalen og Cappa har erfaring helt tilbake til 1995 med rekruttering og utvikling av franchisekjeder. Her er et utvalg av våre nyere referanser:

At Los Tacos we are expanding quickly both in our restaurant sector and our head office. Cappa has been critical in finding us the top personnel for both sectors of our business. They have done an incredibly professional job in finding roles as high up as CFO to our daily managers in the restaurants. I would highly recommend them. Not only do we have an incredible experience with the recruiting process, but the candidates do as well. Finding great candidates these days is very difficult on our own and with Cappa on our team it has made the process a lot easier and less time consuming.

Los Tacos, Brian Kovary, Founder & CEO

Som Skandinaviens førende bordpladeproducent, havde vi brug for en rekrutteringspartner til at finde den rette kandidat til Nordnorge. Cappa har været en proffessionel og tæt partner fra begyndelsen til kontrakt med den endelige kandidat.

Vi har følt os løbende informeret om processen og fra start følt at alle vores krav og ønsker til kandidaten blev brugt i rekrutteringsprocessen, samt at forståelsen af vores virksomhed og vores værdier blev hørt og forstået.

Vi vil til enhver tid bruge Cappa igen.

DFI-Geisler, Martin Fruth, Sales manager

Partyland Norway bruker Cappa til rekruttering av franchisetakere til nyetablerte butikker, siden Partyland var et nytt og forholdsvis ukjent konsept i Norge valgte vi å benytte oss av Cappa sin sterke posisjon og troverdighet som en seriøs aktør innenfor rekruttering av franchisetakere. Vi er veldig fornøyde med tjenestene Cappa utfører og vi har hatt stor suksess med kandidater som er rekruttert. Cappa er også en god sparringspartner for Partyland innen forskjellige spørsmål rundt franchise og rekruttering.

Partyland Norway, Ben Forsland, adm. dir / eier

Kvik har benyttet Cappa som rekrutteringspartner siden 2009 og Cappa har vært en viktig bidragsyter i vår ekspansjon og vekst på det norske markedet. Cappa har bistått hovedkontoret, og i tillegg hatt oppdrag for flere av våre franchisetakere. Cappa er profesjonelle, grundige og gir seg ikke før gode kandidater er på plass. De er en god sparringspartner i prosessene og holder oss løpende oppdatert på fremdriften. Vi er svært godt fornøyde med samarbeidet og gir Cappa våre beste anbefalinger.

Kvik, Are Bjøntegaard, Country Manager Norway

I forbindelse med etableringen av et landsdekkende franchisebasert system, har Elon Norge benyttet Cappa til å finne butikkdrivere og nøkkelpersoner til kjedekontoret. Disse er avgjørende for at vi skal lykkes og Cappa har så langt rekruttert vel kvalifiserte kandidater på en svært effektiv og profesjonell måte for Elon. De har dermed vært en sentral bidragsyter til at vi i år også når vårt etableringsmål.

Elon, Asle Bjerkebakke, adm. dir.

REMA 1000 bruker noen få samarbeidspartnere innenfor rekruttering. Samarbeidspartnerne våre velges ut med omhu – og det er avgjørende at de presenterer kompetente kandidater som både forstår vårt tankesett, passer inn i vår kultur og er med på å forsterke kulturen ytterligere. Cappa er en slik samarbeidspartner.

REMA 1000, Tore Høylie, HR-direktør

Fiskarhedenvillan besluttet i 2016 at vi ønsket flere boligkonsulenter, da vi opplevde en stor etterspørsel for vårt produkt. Vi besluttet da at vi ønsket å samarbeide med Cappa. Vi har hatt et meget godt og inspirerende samarbeid med Cappa med å rekruttere boligkonsulenter for oss i Fiskarhedenvillan Norge. De har vært meget effektiv, og aldri skuffet oss med kvaliteten på kandidater som har vært presentert. Cappa er seriøs og faglig sterk som har forstått våre behov og gitt oss de kandidater vi ikke har klart å finne selv. Vi anbefaler Cappa på det sterkeste.

Fiskarhedenvillan, Tommy Nyborg, Salgssjef Norge

Hertz Bilutleie har benyttet Cappa ved flere anledninger i forbindelse med rekruttering av Regionsansvarlige samt Drift og Utviklingssjef til vårt nettverk. Vi opplever Cappa som en god sparringspartner og rådgiver i rekrutteringsprosessen. Rådgiveren var faglig dyktig, god på å kartlegge og oppfatte våre behov som kunde. Cappa er raske til å levere, engasjerte og oppriktig interesserte i å finne de beste kandidatene for oss, samt god til å følge opp kandidatene på en profesjonell måte. Vi er svært godt fornøyd med prosessene vi har kjørt med Cappa AS og kan dermed gi våre varmeste anbefalinger.

Hertz Bilutleie, Gitte Cecilie Furuheim, HR & OD Direktør

Skousen er et etableret brand i Danmark med 52 hvidevarebutikker – og vi ser et stort potentiale i det norske marked. Vi har sat et ambitiøst mål for antal butiksåbninger i 2015 og havde derfor brug for en samarbejdspartner til rekruttering af franchisetagere. Vores samarbejde med Cappa har været yderst positivt – de har rykket hurtigt på opgaven, så vi har kunne ansætte de rette profiler på de rette lokationer. Det er tydeligt, at deres store netværk har gjort det muligt for os i Skousen at rekruttere de rette – i det tempo vi har stilet efter. Overordnet er vi derfor meget glade for samarbejdet og har ugentligt en tæt dialog med vores kontakter hos Cappa.

Skousen hvitevarer, Jonas Dørken, tidl. CEO

Vi har samarbeidet med Cappa om rekruttering av både franchisetakere og butikkledere siden 2009. Vår erfaring viser at Cappa innehar kompetanse og ressurser til å løse oppdragene på en rask og kvalitativt god måte for oss. Vi føler alltid at Cappa gir oss personlig og meget god service. De er alltid tilgjengelige, og gir raskt svar på henvendelser.

Bjørklund Norge, Geir Treseng, tidl. driftsjef

Som ansvarlig for salget af Kviks franchiseforretninger har jeg gennem flere år arbejdet tæt sammen med Cappa i bestræbelserne på at finde de bedste kandidater. I hvert eneste forløb har Cappa vist eksemplarisk forståelse for forretningen og dermed vores krav til kandidaten. Cappa har en professionel tilgang til opgaverne, et kæmpe netværk og ikke mindst en stor ekspertise.

Kvik, Jesper Franzen, tidl. Establishment Manager – North

Vi har benyttet Cappa til å rekruttere franchisetaker / kjøper til Kvik Drammen, samt daglig leder, lagersjef, lagermedarbeider og selgere / konsulenter til Kvik Alnabru. Cappa lykkes på en særdeles god måte å finne mange kvalifiserte kandidater, og til å komme i havn med personer som har de beste forutsetninger for å kunne lykkes. Prosessen med å finne kandidater er meget profesjonell og effektiv. Dette skyldes etter vår oppfatning i hovedsak at de har dyktige medarbeidere, en god arbeidsmetodikk og stort nettverk å jobbe med.

Kvik Alnabru, John Fadum, tidl. eier

Vår erfaring med Cappa kan summeres opp slik: Positivt, proaktivt, konstruktivt og profesjonelt samarbeid.

Norwegian Outlet, Einar Sørland, tidl. adm. dir.

Jeg synes Cappa opptrer veldig ryddig med kontinuerlige tilbakemeldinger i prosessen. Jeg er mest fornøyd med at Cappa alltid presenterer gode kandidater. Cappa har god kunnskap på franchise, og er for meg en diskusjonspartner jeg drar god nytte av.

 

Sunkost, Skjalg Nakkim, Drifts- og etableringssjef / Retail Manager

Som bank ser vi mycket positivt på att en franchisegivare använder sig av ett profestionellt rekryteringsföretag som Cappa när man skall rekrytera en ny franchisetagare. Rekrykeringsföretagets kunskap i kombination med franchisegivarens konceptkännedom ökar möjligheterna till ett positivt kreditbeslut.

Marginalen Bank, Max Käll, Säljchef, AO Partner