Vil du drive din egen service- og renholdsbedrift?

Lykke Hjemme ble etablert i Trondheim av Heidi Louise Torvik i 2014. Heidi har bred bakgrunn fra serviceyrket, og så gjennom tidligere arbeidsplasser behovet for å tilby nyttige tjenester for både privatkunder og det profesjonelle markedet. De private kundene er i alle aldre, fra 25 til 100 år.

Lykke Hjemme tilbyr kundene mer «frihet og lykke» med kvalitetstjenester på renhold og personlig assistanse, både med faste abonnementer og engangsoppdrag. Til nå har Lykke Hjemme fokusert på Trondheim, og virksomheten er i stor vekst. Bare i Trondheim har selskapet en prognostisert omsetning på 19 MNOK for 2024, med en høy fortjeneste på bunnlinjen takket være egne IT-systemer og god drift.

Lykke Hjemme er aktive på sosiale medier som Instagram og TikTok, og samarbeider med flere kjente bloggere og kommunikasjonsbyråer. Med sine rosa og hvite biler er de godt synlige i Trondheim.

Bli en del av Lykke Hjemme - et moderne og veletablert konsept for renhold og personlige servicetjenester.

Suksessbedriften Lykke Hjemme vokser videre, og søker nå franchisetakere over hele landet. Kanskje du jobber med renhold, omsorg eller service i dag, og kunne tenkt deg en mer selvstendig hverdag der du bygger din egen bedrift? Med Lykke Hjemme vil du bli med i et unikt fellesskap og representere en sterk merkevare.

Siden 2014 har Heidi Louise Torvik bygget opp Lykke Hjemme til å bli knallsuksess i Trondheim. Heidi brenner for å skape tjenester av topp kvalitet med effektive systemer. Gründeren er lidenskapelig opptatt av service, effektivisering, bedriftsutvikling og vekst. Lykke Hjemme har 4,9 av 5 snittpoeng på Google, med fantastiske anmeldelser. De 45 ansatte i Trondheim har gode grunner til å kalle seg "lykkebringere"!

Målet har lenge vært å bygge et konsept som gjør det mulig å kunne gjenta suksessen i andre byer og steder. Hemmeligheten har vært å fokusere på effektivisering og utvikling samtidig som konseptet hele tiden testes ut og justeres. Med sine spesialutviklede drifts- og IT-systemer er nå Lykke Hjemme klare til å ekspandere i hele Norge. Den unike appen er spesialutviklet for Lykke Hjemme, og knytter kunder, franchisetakere, ansatte og franchisegiver sammen på en helt sømløs måte.  

Ønsker du å etablere Lykke Hjemme i nærheten av der du bor? Ta kontakt med Cappa en hyggelig prat om dine muligheter!
Lykke Hjemme ønsker å etablere seg over hele landet med avdelinger som eies og drives av lokale franchisetakere. Konseptet vil fungere meget godt både i byer og mindre steder. Noen aktuelle områder er Oslo, Bergen, Stavanger/Sandnes, Fredrikstad/Sarpsborg, Drammen, Porsgrunn/Skien, Kristiansand, Larvik/Tønsberg, Ålesund, Lillestrøm/Jessheim og Follo.  Men det stopper ikke der - Lykke Hjemme er åpne for etablering også andre steder.

Kjernetjenesten er renhold av private boliger, og det store flertallet av kundene har faste avtaler. Det er også mulig å engasjere Lykke Hjemme til øvrige renholdstjenester og engangsoppdrag. For eksempel flyttevask, rens av sofa, vindusvask, hovedrengjøring, skifte sengetøy etc. Det som gjør konseptet unikt, er at man også kan tilby andre tjenester som markedet ønsker seg; Tjenester for eldre og syke, handlehjelp, vaktmesteroppgaver etc. Bare fantasien setter grenser så lenge det er innenfor konseptet og leveres i henhold til Lykke Hjemme sine standarder. 

Vi søker deg som 
 • driver eller ønsker å drive din egen servicebedrift
 • ønsker å bygge opp en solid bedrift med flere ansatte 
 • er serviceorientert og opptatt av kvalitet
 • er strukturert og effektiv
 • har lederegenskaper og trives med å organisere
 • snakker og skriver godt på norsk / skandinavisk
 • har arbeidstillatelse i Norge og vil starte et norsk aksjeselskap
 • har ordnet økonomi og mulighet til å stille noe egenkapital 
Er du en lykkebringer?
For å holde kontroll på kostnadene og lære deg konseptet bør du selv delta operativt i driften i startfasen, samtidig som du bygger opp virksomheten med flere ansatte. Det er også mulig å jobbe mer administrativt med koordinering og ledelse hvis du allerede har flinke folk til å gjennomføre oppdragene. Full opplæring og god oppfølging vil bli gitt!   

Høres dette spennende ut?
Send en e-post til Solveig Kvam i rekrutteringsselskapet Cappa på solveig.kvam@cappa.no dersom du ønsker å få tilsendt informasjon om konseptet. Du kan også ringe Solveig på mobil 95846064.

Ønsker du å registrere deg som søker / interessent?
 • Du er velkommen til å registrere din CV og skriv gjerne noen ord om deg selv og hvorfor du synes dette kan passe deg.
 • Skriv tydelig hvilken by/området du er interessert i.
 • Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.
 • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn på forhånd herfra og oppdatere profilen din. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook! 

Om stillingen

Tittel
Franchisetaker / eier
Arbeidsgiver:
Lykke Hjemme
0010 OSLO
På nett
www.lykkehjemme.no
Facebook
Søknadsfrist
Henvendelser vurderes fortløpende
Arbeidssted
Hele Norge

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no

Bildegalleri