Skap en lønnsom suksess som Kjøpmann!

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet med å tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer, med høy kvalitet og laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. I dag har de over 650 butikker fra nord til sør. Alle REMA 1000 sine butikker drives av selvstendige Kjøpmenn som brenner for å gi deg den beste butikkopplevelsen.

Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet. Konseptet er lønnsomt, ikke bare for sine kjøpmenn og bedriften - men også for kundene.

Er du den nye Kjøpmannen til REMA 1000 Søderlundmyra, Mo i Rana?

REMA 1000 på Søderlundmyra i Mo i Rana er den nest største REMA-butikken i byen. Butikken har vært drevet godt siden åpningen i 2016, og oppleves som meget ryddig, med høy butikkstandard. Som ny Kjøpmann tar du over en velfungerende butikk, med en dedikert og engasjert gjeng ansatte. Butikken har en god beliggenhet, og får gode tilbakemeldinger på kundetilfredshet. Butikken har et jevnt tilsig av kunder gjennom hele åpningstiden. Forventet omsetning i 2024 er 53 mill netto. Ved god drift ligger potensialet for denne butikken på minst 70 mill.

Som Kjøpmann blir du eier av din egen butikk. Det innebærer totalansvar for driften, inkludert personal- og resultatansvar. Vi søker deg som er levende opptatt av butikkdrift og trives like godt ved butikkhyllene som bak kassa og på kontoret. Du har stor arbeidskapasitet, og sørger for at butikken er ryddig og organisert til enhver tid. Du motiveres av å skape resultater, både for deg selv og butikken. Som leder har du høye mål, er klar og tydelig, og liker også å motivere og videreutvikle dine ansatte. 

REMA 1000 tilbyr stort handlingsrom i et velfungerende og lønnsomt franchisesystem. Kjeden har i over 40 år utviklet nyttige verktøy som gir deg gode forutsetninger for å lykkes. Som ny Kjøpmann i REMA 1000 får du grundig opplæring. Du får også tett oppfølging  og støtte fra ditt regionskontor, enten det gjelder økonomi, drift eller personalledelse.

Vi ser etter deg som først og fremst ønsker å drive for deg selv! Du ser nytten av å være en del av en kjede med et veletablert konsept, og bruker aktivt "verktøykassen" for kontinuerlig utvikling. Vi ser helst at du har jobbet med dagligvare, enten i butikk eller hos leverandør. Annen erfaring fra varehandel kan også være relevant.

Vi tror også at du:

 • er en leder som kan inspirere og motivere ansatte til å yte sitt beste
 • har god økonomiforståelse og erfaring med bruk av nøkkeltall
 • har stor arbeidskapasitet og jobber strukturert
Som Kjøpmann i REMA 1000 blir du også en del av en kjede som har miljø og samfunnsansvar på dagsordenen. Både ved produksjon og transport av varer til din butikk, men også ved å ha et bevisst forhold til mangfold og inkludering. 

Er dette muligheten du har ventet på? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Vil du vite mer om hva det innebærer å være Kjøpmann i REMA 1000? 
 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til solveig.kvam@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Ring gjerne Solveig Kvam (958 46 064) i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.
 • Om du er interessert, les artikkelen om Gard-Even som forteller om hverdagen som Kjøpmann her: https://cappa.no/gard-even-28-realiserte-drommen-i-rema-1000/
Ønsker du å søke?
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Kjøpmann
Arbeidsgiver:
REMA 1000
8622 Mo i Rana
Søderlundmyra 14
På nett
www.rema.no
Facebook
Søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende.
Arbeidssted
Mo i Rana

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Bildegalleri