Kvik ekspanderer – bli med å skap en kjøkkensuksess i Alta!

Kvik er et internasjonalt konsept med stor suksess. Kjeden har 180 butikker i 13 land. Her finner du kjøkken, bad og garderobe under fellesnevneren Dansk design til lave priser. 33 av butikkene er å finne i Norge, og Kvik er på god vei mot målsetningen, som er 50 butikker fra nord til sør. Kvik er et sterkt og attraktivt brand, og etterspørselen etter dansk design er stor.

Butikkene drives på franchisebasis med selvstendige partnere. Kvik er dansk, og er en del av det svenske konsernet Ballingslöv Int. AB. Kvik har hovedkontor og produksjon i Danmark, og et lite kjedekontor i Oslo som følger opp de norske butikkene.

Ønsker du å starte for deg selv, med et solid og velprøvd konsept i ryggen?

Hos Kvik finner du kjøkken, bad og garderobe i dansk design til overraskende lave priser. Kvik opplever en solid vekst på det norske markedet. Som følge av økt etterspørsel og stor suksess, åpner Kvik flere butikker. Nå står Finnmark og Alta for tur, og vi vil ha deg med på laget! Som franchisetaker vil du eie butikken, og som leder være ansvarlig for å skape gode resultater og strålende kundeopplevelser sammen med ditt team.

Hva kjennetegner deg som blir franchisetaker i Kvik?

Du er en åpen person og en progressiv selvstarter som aldri gir opp. Du ser muligheter fremfor begrensninger, og går foran når det kommer til forandringer og utfordringer. Du har en sterk grad av selvstendighet. Du er begeistret, men også kritisk overfor det faktum at vi alltid kan bli bedre. Du har "fingeren på pulsen", og evne til både å dykke ned i detaljer og tenke strategisk og langsiktig. 

Vi tror du har:

 • solid ledererfaring og er offensiv og trygg i rollen som leder
 • god økonomisk innsikt og erfaring med bruk av KPI'er for utvikling av ansatte og bedriften som helhet
 • erfaring fra kommersielle virksomheter / retail
 • erfaring med salgsledelse og prestasjonsbasert salgskultur

Hva får du som franchisetaker i Kvik?

 • mulighet til å på kort tid skape gode resultater og god inntjening
 • bli en del av et nettverk med lojale, entusiastiske og dedikerte franchisetakere, som jevnlig samles for å utveksle erfaringer
 • løpende support på en rekke områder av et kvalifisert og dedikert team i Norge og Vildbjerg (DK)
 • grundig opplæring i Norge og i Danmark
Kvik er en offensiv kjede som evner å snu seg raskt når det oppstår behov i markedet. Kvik tilbyr hjemmebesøk gjennom konseptet Kvik Home, og har også gode løsninger for gjennomføring av videomøter. Med en velfylt verktøykasse og et eget support-team fra Kvik i Danmark ligger alt til rette for en knallstart for Kvik på Lillehammer.
Lurer du på hva du kan forvente ditt første år som franchisetaker i Kvik? Her forteller Frank om sitt første år i Kvik, fra han tok over som franchisetaker i Stavanger i januar 2022:
https://cappa.no/kvik-konseptet-skaper-vinnere-i-alle-ledd/

Det kreves egenkapital for å starte en Kvik-butikk. Nærmere opplysninger får du i dialog med rekrutteringsselskapet Cappa, som bistår Kvik med å finne ny franchisetaker.

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Kvik? 

Føler du deg klar for å bli franchisetaker for Kvik i Alta?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Franchisetaker / partner
Arbeidsgiver:
Kvik
9509 Alta
På nett
https://www.kvik.no/karriere/rekruttering-av-franchisetakere
Facebook
Søknadsfrist
Vi behandler søknader og henvendelser fortløpende
Arbeidssted
Alta

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Bildegalleri