Dansk motekjede kommer til Norge! Vi søker franchisetakere.

Sjölin er en landsdekkende kjede i Danmark innen skreddersydde dresser til herrer. Kjeden har et mål om å demokratisere skreddersydde dresser slik at det blir allemannseie.
Etter god vekst i Danmark ønsker nå Sjölin å etablere seg i Norge og du kan være med.
Les mer om Sjölin på www.sjolin.dk.

Vil du bli en del av Sjölin sitt spennende konsept?

Sjölin har gjort stor suksess i Danmark, og er blant landets største og mest velrennomerte leverandører av skreddersydde dresser. Med deres fokus på kvalitet, kundeservice og overkommelige priser har de oppnådd stor suksess i Danmark. Målet deres er at skreddersydde dresser skal være tilgjengelig for folk flest. Hos Sjölin er alle velkommen og selskapet er kjent for god kundeforståelse og utmerket service. I fjor leverte Sjölin rundt 20 000 dresser til sine kunder, og doblet dermed omsetningen sin på ett år. Etter 11 år i bransjen har de etablert 17 showroom i Danmark, hvor 15 drives av franchisepartnere. Nå er tiden inne for å utvide horisonten og det norske markedet står for tur!

Som franchisepartner i Sjölin får du muligheten til å realisere drømmen om å starte noe eget, samtidig som du får tilgang til et gjennomprøvd konsept og merkenavn. Her kan du skape din egen jobbhverdag og bygge opp ditt eget team. Rollen gir høy grad av selvstendighet, men du vil også få god støtte og opplæring. Du vil passe godt inn i rollen dersom du har et brennende ønske om å drive for deg selv, og har et stadig ønske om å yte ditt beste. Vi tror du tenker langsiktig, er sosial og har et stort nettverk. Du trives aller best i møter med kunder og er opptatt av god service i alt du gjør.
 ​​​​
For å gjøre suksess, tror vi at du:
 • elsker å skape gode kundeopplevelser
 • har et stort engasjement for salg, trender og mote
 • har god forståelse for butikkøkonomi
 • har et ønske om å drive noe selv
 • har kjennskap til markedsføring og sosiale medier
Som franchisetaker i Sjölin får du:
 • lavt kapitalkrav
 • tilgang til et konsept som har tatt skreddersøm inn i kommersielle rammer
 • Ingen ekstra utgifter til lager (konseptet krever ikke mer lager enn det som er inkludert i kapitalkravet)
 • bli en del av et engasjert fagmiljø med passion for blant annet kunder, kvalitet, trender og materialer. Du vil få god opplæring i produktene og detaljer knyttet til salgsprosessen, som måltaking, materialvalg etc.
 • løpende driftsoppfølging og god sparring med kjedeledelsen
Alt du investerer i din Sjölinbutikk vil brukes til å gjeninvestere i din egen innredning, depositum, lager og opplæring. Slik kan du lage en fantastisk ny butikk og sikre en perfekt start! Sjölin´s kjempesuksess i Danmark kan også forklares i at det alltid er positiv likviditet som franchisetaker. Dette fordi kunden betaler hele beløpet på forhånd ved bestilling av dress, og varekjøpet kommer først flere uker etter kundens besøk.

Nysgjerrig? Se denne filmen der Patrick Sjölin forteller om Sjölins historie og suksess her: https://vimeo.com/797016570

Høres dette ut som en reise du vil være med på? Ta kontakt med Ine Maria Gunnersen (ine.gunnersen@cappa.no / 900 78 560) for mer informasjon. 
Sjölin er åpne for å starte butikker flere steder i Norge.


Ønsker du å søke?

 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.
 • Vil du vite mer om franchise før du søker? Se her og her.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Franchisetaker/partner
Arbeidsgiver:
Sjölin
Oslo
På nett
https://sjolin.dk/
Søknadsfrist
Vi vurderer søknader fortløpende
Arbeidssted
Norge

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Ine Maria Gunnersen

Rådgiver

+4790078560

ine.gunnersen@cappa.no

Bildegalleri