Wok to Walk

Wok to Walk ble etablert i Amsterdam i 2004 og har siden den gang åpnet mer enn 100 restauranter i over 15 land. Wok to Walk er Europas største wok-kjøkken og nå ønsker de å satse i Norge og Norden.
Konseptet er innovativt og enkelt, maten er laget av sunne og gode råvarer. Restaurantene er åpne og transparente, og woken lages på få minutter til en billig penge. Menyen er 3-delt og tilfredsstiller alle slags gjester; om man er kjøttelsker, vegetarianer, barn, mamma eller en forretningsmann eller -kvinne.

Wok to Walk fungerer og tilpasses alle slags handelsarealer enten det er på Manhatten, La Rambla , Stavanger, Litauen eller London. De har et fullverdig restaurantkonsept som passer både på gateplan, i kjøpesentra eller gatekjøkkenmiljø.

Wok to Walk ønsker seg en solid partner på det norske/nordiske markedet. Selskapet eller personen må ha god erfaring fra drift av restaurant,café, convenience eller andre matkonsepter. Økonomien må være solid og man må ha ambisjoner om å åpne flere enheter.

Ønsker du mer informasjon?

Cappa bistår denne kjeden med å finne riktig samarbeidspartner, kontakt oss for en fortrolig prat. All kontakt skal gå via Cappa i den innledende fase.

Cappa har et stort nettverk i inn- og utland, og bistår en rekke utenlandske kjedekonsepter med etablering og ekspansjon.

 

Wok to Walk