Upper Crust

Upper Crust har over 30 års erfaring med å servere ferske og sprø bagetter fylt med de beste råvarene du finner på markedet. Det gule og gjenkjennbare designet og logoen er et godt verktøy i markedsføringen. Den er allerede godt kjent for mange og du har kanskje selv besøkt en avdeling når du har vært på reise i Norge eller utenlads. Upper Crust søker nå en partner som ønsker å ekspandere brandet på det norske markedet.

Over 100 Upper Crust-filialer, spredt over 13 land, leverer hver dag mat og drikke til deg som er på farten. Hemmeligheten til hvordan Upper Crust alltid klarer å servere de ferskeste bagettene og bakverkene ligger ikke bare i at alt lages i butikk, men i de gode driftsrutinene. Upper Crust har blant annet en håndbok som hjelper sine drivere til å bli uslåelige på å levere ferske kvalitetsvarer og rask service.

Upper Crust ønsker seg en solid partner på det norske/nordiske markedet. Selskapet eller personen må ha god erfaring fra drift av restaurant, café, convenience eller andre matkonsepter. Økonomien må være solid og man må ha ambisjoner om å åpne flere enheter.

Virker dette spennende eller ønsker dere andre konsepter i porteføljen?

Cappa bistår denne kjeden med å finne riktig samarbeidspartner, kontakt oss for en fortrolig prat.
All kontakt skal gå via Cappa i den innledende fase.

Cappa har et stort nettverk i inn- og utland, og bistår en rekke utenlandske kjedekonsepter med etablering og ekspansjon.

 

Upper Crust