TukTuk Thai Diner & Takeaway

TukTuks visjon er å gi befolkningen et sunt, næringsrikt og smakfullt alternativ til annen hurtigmat. De tilbyr et utvalg av Thailands mest populære og tradisjonsrike retter, basert på en god balanse mellom ris, magert kjøtt, krydderurter og grønnsaker. TukTuk legger sin stolthet i å lage og servere autentisk Thaimat med ferske og riktige råvarer i kombinasjon med uhøytidelig og gjestfri kundeservice. TukTuk ble etablert i 2016. Konseptet er blitt meget godt mottatt hos det norske folk, og det er nå lagt til rette for en betydelig ekspansjon.

TukTuk er et fantastisk konsept som er i ferd med å ta Norge med storm. Nå åpner de opp for at du kan ta del i suksessen. Thailand er det nest største ferielandet for nordmenn, og i løpet av de siste 20 årene har vi lært oss å elske de gode smakene fra det thailandske kjøkkenet.

TukTuk serverer autentisk thailandsk mat. Det benyttes kun de beste råvarene, for å løfte frem de gode smaksopplevelsene det thailandske kjøkkenet byr på. Thailandsk mat passer ypperlig som «social eating» og «sharing menues», og det finnes alltid noe for enhver smak.

TukTuk Sandvika ligger i tilknytning til Odeon kino, som har ca. 300.000 besøkende hvert år. Med denne beliggenheten er det mange som legger middagen her, før de går på kino. Restauranten har egne åpningstider og er derfor uavhengig av kinoprogrammet. Restauranten har et effektivt kjøkken og 44 sitteplasser. Lokalet kan også benyttes til lukkede arrangementer for bedrifter og private sammenkomster.

Takeaway markedet er økende i Sandvika. Det bygges stadig flere boliger i området, og når den nye kommunegården står ferdig vil enda flere ha sin arbeidsplass i umiddelbar nærhet av restauranten. Restauranten er godt etablert og kan vise til god lønnsomhet. Nå kan du altså overta TukTuk Sandvika og tjene penger fra første dag!

TukTuk har ambisjoner om å etablere flere restauranter, basert på franchise. Restauranten i Sandvika blir første restaurant i kjeden som drives av en lokal samarbeidspartner/franchisetaker. For rette kandidat vil det bli tilbudt en fordelaktig avtale, som bl.a. innebærer en gjensidig prøveperiode før man evt. inngår en franchiseavtale og nedbetalingsplan.

Vi ser etter deg med:

  • et brennende ønske om å starte din egen restaurant
  • interesse for spennende asiatiske matopplevelser
  • god økonomisk og kommersiell forståelse
  • mulighet til å stille med kapital

Dersom du allerede driver restaurant i dag og ønsker å utvide porteføljen, er du også velkommen til å vise interesse.

Som driver av en TukTuk restaurant får du:

  • eksklusiv rett til et sterkt konsept
  • hjelp til lokal markedsføring
  • grundig opplæring og tett oppfølging
  • support på administrative rutiner knyttet til driften
  • muligheten til å etablere flere restauranter på sikt

Høres dette spennende ut?
Ta kontakt med Fredrik M. Vegsgaard på fredrik.vegsgaard@cappa.no eller på tlf 900 20 079, dersom du har spørsmål eller ønsker å melde din interesse.

 

TukTuk Thai Diner & Takeaway