The Avocado Show

Visste du at vi i Norge spiser mer avokado enn noen annet land i Europa? The Avocado Show er et globalt brand som hyller og serverer avokadoen på måter du aldri før har sett og smakt. Den første restauranten åpnet i 2017 og konseptet har allerede blitt et internasjonalt varemerke. Nå søker de etter en masterfranchisetaker i det avokadoelskende Norge.

Er du interessert i et partnerskap med et internasjonalt varemerke? Raskt, sunt og instavennlig – The Avocado Show!

The Avocado Show er et unikt restaurantkonsept og merkenavn. Maten og drikken som serveres på deres sunne hurtigmat restauranter er presentert på en måte som er enhver Instagramkonto verdig. Ikke minst er avokado sunt og er proppet full av sunt fett, vitaminer og mineraler, så rettene passer både de som er opptatt av et sunt kosthold og også de som bare vil kose seg med noe virkelig godt. Avokadoene kommer fra bærekraftig, økovennlig og sosialt ansvarlig produksjon.

The Avocado Show har to forskjellige konsepter, et to go-konsept og et restaurantkonsept. To go-konseptet er mindre avdelinger på ca. 50 kvm og fungerer mer som en takeaway løsning. Disse passer godt inn i etablerte områder som kjøpesentre, knutepunkter for kollektiv og hovedgater. Restaurantene har full service og er på 100 kvm og større. Denne type restaurant gjør det godt i området med selvstendige restauranter og er viktig for markedsføringen når man går inn i et marked.

The Avocado Show ønsker seg en solid partner på det norske/nordiske markedet. Selskapet eller personen må ha god erfaring fra drift av restaurant, café, convenience eller andre matkonsepter. Økonomien må være solid og man må ha ambisjoner om å åpne flere enheter.

 

Virker dette spennende eller ønsker dere andre konsepter i porteføljen?

Cappa bistår denne kjeden med å finne riktig samarbeidspartner, kontakt oss for en fortrolig prat.
All kontakt skal gå via Cappa i den innledende fase.

Cappa har et stort nettverk i inn- og utland, og bistår en rekke utenlandske kjedekonsepter med etablering og ekspansjon.

 

The Avocado Show