SebastienBruno

SebastienBruno er en eksklusiv sjokoladekjede som drives av mennesker med bakgrunn fra kjærlighetens og sjokoladens paradis, Frankrike. Hos SebastienBruno finner du deilige makroner, lekre sjokoladeskulpturer, konfekter, kaker og andre sjokoladefristelser av høy kvalitet!

SebastienBruno sin sjokoladefabrikk ble bygget i 2002 sentralt i Oslo og selskapet startet tidlig med catering til hotell-, og restaurantbransjen. Kjeden åpnet sin første butikk i 2008, og teller nå fem butikker i Stor-Oslo.

Vil du starte din egen premium sjokoladebutikk?

Helt siden SebastienBruno åpnet sin første butikk i 2008 har de hatt som visjon å tilby eksotiske råvarer fra hele verden til det norske folk. Kjeden teller i dag fem butikker, og de har store ambisjoner om å bli flere. Primært betjener butikkene privatkunder, men  SebastienBruno holder blant annet sjokoladekurs og makronkurs for både bedrifter og privatpersoner. Kjeden har også nettbutikk.

Som butikkdriver i SebastienBruno får du tilgang til et utprøvd konsept med lang historie i det norske markedet. Du vil hver eneste dag få ta med mennesker inn i et fristende sjokoladeunivers, der kunden møtes av en fortryllende verden fylt med spennende smaker: myke, søte, aromatiske, lyse, skarpe, mørke og kremaktige.

Med sentral støtte, de beste råvarene og et erfarent bakeri ligger alt til rette for å lykkes som butikkdriver.

Hos SebastienBruno finner du eksklusive makroner, konfekter, sjokoladeplater, sjokoladetuber, gaveesker og kaker. Butikkene betjener primært forbrukermarkedet, men det finnes også store muligheter i bedriftsmarkedet. Kjeden er nå i en spennende fase med etablering av nye butikker og du kan nå åpne din egen sjokoladebutikk. Alle norske storbyer er av interesse!

Vi tror at du:

  • er glad i sjokolade
  • har lyst til å drive egen butikk
  • erfaring med salg eller butikkledelse
  • evner å se mulighetene i bedriftsmarkedet
  • har noe egenkapital til rådighet

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i SebastienBruno? 

  • Send  gjerne en e-post eller ring til Fredrik M. Vegsgaard dersom du har spørsmål (fredrik.vegsgaard@cappa.no).
 

SebastienBruno