Rent-A-Wreck

Rent-A-Wreck er den eldste og største utleiekjede i verden med brukte biler. Rent-A-Wreck er et veletablert og grundig konsept som har eksistert i over 45 år i USA og 25 år i Norge. Konseptet er å tilby et rimelig leiebilalternativ uten at dette på noen måte går ut over sikkerhet eller service. Med selvironi refererer navnet til vrak, men bilene er naturligvis godkjente, rene, godt vedlikeholdte og av kjente pålitelige merker. Bilenes alder varierer og de blir stadig nyere.
Rent-A-Wreck har ca. 150 utleiestasjoner hvorav over 40 er i Skandinavia. Rent-A-Wreck’s mål er å bli landsdekkende i Skandinavia og flere franchiseavdelinger er under etablering.

Rent-A-Wreck søker etter franchisetakere en rekke steder i Norge der de ikke er representert fra før. Mindre steder er også aktuelt da virksomheten lett kan kombineres med andre bransjer.

For å bli en franchisetaker i Rent-A-Wreck kreves ingen spesiell erfaring fra bransjen da vi skal lære deg denne. For å lykkes kreves at du som person er driftig, serviceorientert og glad i mennesker og biler. Som franchisetaker i Rent-A-Wreck driver du selvstendig forretning uten å stå alene.

Rent-a-wreck Franchise tilbyr:

  • Et velprøvd franchisekonsept
  • Sentral markedsføring fra kjeden
  • Stort markedspotensial
  • Årlige møter og utviklingskurs
  • Ledelse og salgsstøtte fra organisasjonen
  • Felles nettsted med booking service

Investeringsbehov:

  • Din totale investering avhenger av faktorer som bla. lokaliteter og bilpark.

Vil du vite mer?

For mer informasjon om Rent-A-Wreck i Skandinavia:

Tlf + 47 22 50 02 50
Rent-A-Wreck of Scandinavia AS
Postboks 522 Skøyen NO-0214 Oslo Norge
E-post: scandinavia@rentawreck.no

www.rentawreck.no/franchise

Facebook

 

Rent-A-Wreck