REMA 1000

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. I dag har de over 600 butikker fra nord til sør.
Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.

 

Vil du bli Kjøpmann i REMA 1000?

Vi søker deg som er levende opptatt av butikkdrift og trives like godt ved butikkhyllene som bak kassa og på kontoret. Du har stor arbeidskapasitet, og sørger for at butikken er ryddig og organisert til enhver tid. Du motiveres av å skape resultater, både for deg selv og butikken. Som leder er du klar og tydelig. Du har høye mål, og evner å lære opp og videreutvikle dine ansatte.

Vi søker deg som:

  • har et sterkt engasjement og brenner for butikkdrift.
  • kan vise til gode resultater fra butikkledelse eller tilsvarende roller.
  • har god økonomisk forståelse.
  • er en leder som kan inspirere og motivere ansatte til å yte sitt beste.
  • evner å jobbe strukturert og ta gode beslutninger.
  • er selvstendig og har en sterk drivkraft for å lykkes.

REMA 1000 tilbyr stort handlingsrom i et velfungerende og lønnsomt franchisesystem. Kjeden har i over 40 år utviklet nyttige verktøy som gir deg gode forutsetninger for å lykkes. Som ny Kjøpmann i REMA 1000 får du grundig opplæring. Du får også tett oppfølging fra ditt regionskontor, enten det gjelder økonomi, drift eller personalledelse

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med Are Sjåland (are.sjaland@cappa.no, mob: 982 23 124) eller Solveig Kvam (solveig.kvam@cappa.no, mob: 958 46 064) i rekrutteringsselskapet Cappa.

 

REMA 1000