Regus – Spaces – IWG

IWG er verdens største betjente kontornettverk, og tilbyr fleksible arbeidsplasser, kontorløsninger og tjenester på 3300 lokasjoner over hele verden.

Kundene deres er oppstartsbedrifter, små og mellomstore bedrifter og store multinasjonale selskaper. IWG har ulike konsepter, som Regus og Spaces, som gir kundene et valg av ulike typer kontorer og kontorfellesskap. Alle sentrene er betjente, fullt møblert og tilbyr ulike typer tjenester som er tilpasset kundens behov. IWG ble startet i 1989 og har i dag kontorer i 1000 byer i 120 land. Som IWG-kunde har man tilgang på kontorer i hele verden.

Bli en del av fremtidens kontorløsninger.

Innen 2025 vil 30% av alle store selskaper benytte fleksible arbeidsplasser viser studier. IWG kaller det en «workspace revolution». Fremtidens arbeidstakere vil jobbe hvor de vil, når de vil og i et inspirerende, profesjonelt arbeidsmiljø med likesinnede. De vil derfor velge selskaper som klarer å tilrettelegge for dette. Hvorfor skal de pendle i to timer hver dag hvis de kan jobbe nærmere hjemmet noen ganger i uka? Hvorfor skal de bruke tid på å dra inn til kontoret etter et møte hvis de har tilgang på kontorer rett ved der de er? Klarer bedrifter å tilby alternativer og fleksible arbeidsplasser vil de ha et konkurransefortrinn ved å tiltrekke seg og beholde talenter.

IWG sine kontorløsninger øker fleksibiliteten og effektiviteten med tilgang til arbeidsplasser uansett hvor i verden man er. Fleksible arbeidsplasser gjennom IWG gjør at selskaper raskt kan flytte folk inn i et nytt marked og ta de ut igjen like raskt uten å forplikte seg til lange leieavtaler og dyre flyttekostnader.

IWG har eksistert i Norge siden 1996 og har i dag 20 sentre i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Vil du bli en del av verdens største betjente kontornettverk?

IWG utvider i høyt tempo, og vi leter etter besluttsomme og engasjerte franchisepartnere som kan hjelpe dem med å utnytte den høye etterspørselen etter fleksible og moderne kontorløsninger. Dette byr på muligheter for deg som franchisepartner. Kanskje du har eiendom som kan utnyttes bedre? Eller kanskje du bare ser etter riktig forretningsmulighet? Det er mulig å kombinere dette med annet engasjement.

Fordeler for deg som franchisepartner:

  • Svært god avkastning. IWG hjelper deg å optimalisere valgte areal og oppfylle et behov i markedet. De reduserte kapital- og driftsutgiftene vil gi uttelling i form av svært attraktiv avkastning.
  • Velprøvd driftsmodell. IWG vil hjelpe deg med å utvikle og drifte ditt kontorsenter med den samme suksessfulle driftsmodellen som i dag er operativ på 3300 lokasjoner i verden.
  • Etablerte systemer. Du får dra fordel av blant annet IWG sine etablerte systemer for salg, markedsføring, CRM, fakturering, lagerføring, administrasjon, booking og opplæring.
  • Support infrastruktur. Med sine 30 års driftserfaring vil IWG jobbe sammen med deg for å designe og utforme ditt senter til å møte kundenes behov innen fleksible kontorplasser og optimalisere senteret for høyest mulig avkastning.

Som franchisetaker i IWG har du mulighet til å åpne flere sentre i ditt område over en 2-3 årsperiode. Typiske ideelle lokasjoner er bysentrum, næringsparker, trafikk-knutepunkter eller steder langs viktige trafikkårer. Arealene på sentrene bør være fra 800 m² enten i egne bygg eller flerbrukerbygg. Det er ikke noe krav om å besitte egen eiendom. Modellen sikrer lønnsom drift uansett om du eier eller må leie egnede lokaler.

Vil du vite mer?

  • Hvis du har drivkraften, ressursene og engasjementet til å stå i spissen for en «workspace revolution» som IWG-franchisepartner, håper vi å høre fra deg.
  • Ta kontakt med Fredrik Vegsgaard i Cappa (tlf: 900 20 079, e-post: fredrik.vegsgaard@cappa.no) hvis du vil vite mer om mulighetene i ditt område.
 

Regus – Spaces – IWG