Pincho Nation

Pincho Nation er en unik svensk restaurantkjede som åpnet sin første restaurant i 2012. Hos Pincho Nation serveres småretter og fargerike drinker fra alle verdens hjørner, og restaurantene kjennetegnes av et ekstravagant interiør. I 2017 startet en offensiv internasjonal ekspansjon, og selskapet har i dag 70 restauranter hvorav over 60 er i Sverige. Pincho er også tilstede i Danmark, Finland og Norge. Pincho Nation kan vise til et lønnsomt konsept og har solide eiere i ryggen.

Se for deg at du som sirkusdirektør ønsker små og store gjester velkommen inn i en restaurant med morsom, og unik atmosfære. Du møter dine gjester med popcorn og viser velvillig vei inn  sirkuset!

Pincho Nation er stedet der både familier og vennegjenger vil stortrives. Gjestene ønskes velkommen inn i en restaurant der interiøret tar deg rett inn i sirkusmanesjen. Hos Pincho Nation serveres fristende småretter fra hele verden og morsomme drinker til både liten og stor. Hos Pincho Nation vil alle kunne finne sin favoritt. Restaurantenes atmosfære har gjort Pincho Nation til attraktive destinasjonsrestauranter og over 4 millioner besøker deres restauranter årlig. Restaurantene tilbyr også take-away.

Selskapet har helt siden starten utviklet innovative løsninger for å sikre gode kundeopplevelser og effektiv drift. Booking av bord, bestilling og betaling skjer via deres egenutviklede app. Kundeklubben “The circus” gjør at man kan kommunisere med gjestene på en unik måte. Kundeklubbens medlemmer kan samle bonus og få eksklusive nyheter.

Nå søker vi deg som vil åpne og drive din egen Pincho Nation restaurant i Norge. 

Kjeden har i dag ca 70 restauranter. Du får du tilgang til et godt etablert franchisekonsept som har vunnet en rekke priser. I 2020 vant de «Årets franchise» og «Årets markedsfører» under Frannygalan, som er Sveriges årlige franchisearrangement. Nå har de spennende planer om å ekspandere i det norske markedet!

Som Pincho Nations nye franchisetaker motiveres du av å tilby restaurantbesøk din by aldri har sett maken til.

Vi ser etter deg med:

  • erfaring med restaurantdrift
  • et brennende ønske om å starte din egen restaurant
  • interesse for spennende og nyskapende restaurantopplevelser
  • god økonomisk forståelse
  • gode lederegenskaper
  • mulighet til å stille med kapital

Pincho Nation har i dag tre restauranter i Norge. Daniel og hans team åpnet Pincho Nation i Porsgrunn våren 2022. Les mer her.

Høres dette spennende ut?
Ta kontakt med Fredrik M. Vegsgaard på fredrik.vegsgaard@cappa.no eller på tlf 900 20 079, dersom du har spørsmål eller ønsker å melde din interesse.

 

Pincho Nation