McDonald’s

McDonald’s er en av Norges største restaurantkjeder, med 71 restauranter, og en årlig omsetning på over 1,7 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i sør til Steinkjer i nord. I dag har vi over 2500 medarbeidere, og er en av Norges største arbeidsplasser for unge.

Drømmer du om din egen restaurant?

Vil du drive egen restaurant, men ønsker å være en del av et nettverk med fagpersoner og støtte i ryggen? McDonald’s er stolte over sine kjerneverdier og visjon for rollen som arbeidsgiver. I 2011 ble de kåret til den niende beste arbeidsplassen av alle store bedrifter i Norge. McDonald’s er også en av servicebedriftene som bruker mest ressurser på opplærings- og lederutviklingsprogram i landet. Dette vil komme deg til gode som restauranteier gjennom hele franchiseperioden.

Når du blir franchisetaker hos McDonald’s, drar du nytte av et førsteklasses opplæringsprogram. De første ni månedene vil du bli introdusert til systemet deres gjennom praktisk opplæring i restauranter og klasseromsundervisning. Deretter vil du få kontinuerlig støtte og råd som hjelper deg og restauranten din gjennom hele franchiseperioden.
Som franchisetaker i McDonald’s vil du drive en restaurant med opptil 50 eller flere ansatte som serverer 400 000 kunder i året. Dette vil gi deg store muligheter til personlig utvikling og økonomisk fortjeneste, men stiller også høye krav til deg som leder og som person.

Har du de lederegenskapene og personlige ferdighetene som kreves?

Vi ser etter personer med:

  • Høy personlig integritet
  • Høy standard for personalledelse og kommunikasjon
  • Økonomisk innsikt
  • Sterke lederegenskaper
  • En personlighet som representerer McDonald`s på en god måte

Vil du vite mer? 

Les mer om dine muligheter på denne nettsiden.

 

McDonald’s