Handz On

Handz On Auto Care er en velkjent merkevare og en trendsetter innen bilpleie. I sine 13 franchisedrevne avdelinger leverer Handz On alt fra bilvask til lakkforsegling – og alt imellom. Handz On forenkler forbrukerens hverdag ved å utføre bilpleie mens kundene handler, er på reise eller utfører andre gjøremål. Kjedens lidenskap for bilpleie representeres i alle deres produkter og tjenester.

Handz On bilpleie søker franchisetakere flere steder i Norge.

Handz On har siden oppstarten i 2005 levert bilpleie til kunder ved kjøpesentre, og er den foretrukne aktøren hos landets største eiendoms- og kjøpesenteraktører. Bak selskapet står erfarne folk i bransjen med ambisiøse planer for fremtiden. Handz On inngikk nylig et strategisk samarbeid med Cary (tidligere Ryds bilglass) for å ytterligere styrke sin posisjon i markedet.

Handz On forenkler kundenes hverdag ved å utføre bilrelaterte tjenester samtidig som kunden handler, er på reise eller foretar seg andre gjøremål.

Både å overta eksisterende enheter og å starte opp helt nye anlegg kan være aktuelt.

Som franchisetaker i Handz On driver du din egen virksomhet, og du får tilgang til et godt driftssystem, gode innkjøpsbetingelser, samt omfattende opplæring og støtte. Dette gjør at du kan fokusere på den daglige driften og levere topp service – hver dag! Vi ser etter deg som motiveres av å skape en god arbeidsplass med fornøyde kunder og ansatte. Handz On har både privatkunder og kunder i bedriftsmarkedet. Vi ønsker derfor at du er god til å bygge relasjoner og ser forretningsmuligheter i ditt lokale marked.

Vi tror at du:

  • har interesse for bil og bilpleie
  • har god økonomisk og forretningsmessig forståelse
  • er fleksibel og har stor arbeidskapasitet
  • har gode lederegenskaper

Det kreves noe egenkapital for å starte Handz On. Nærmere opplysninger får du i dialog med rekrutteringsselskapet Cappa, som bistår Handz On med å finne nye franchisetakere.

Vil du vite mer?
Ta kontakt med Fredrik M. Vegsgaard på fredrik.vegsgaard@cappa.no eller på tlf 900 20 079, dersom du har spørsmål eller ønsker å melde din interesse.

 

Handz On