Flügger farve

Flügger er en opprinnelig dansk farvehandel med nærmere 60 butikker i Norge. Kjeden har både profesjonelle og private kunder.

Brenner du for kundeservice, farger og inspirasjon, og samtidig har en drøm om å bli selvstendig?

Nå har du sjansen til å bli en del av Skandinavias ledende fargehandelkjede.

Bli partner med Flügger!

Som franchisetaker i Flügger farve blir du en forhandler av kvalitetsprodukter som er foretrukket av det profesjonelle malerfaget. Flügger støtter deg via vårt dedikerte støtteapparat. Vi sikrer dermed at våre partnere er oppdatert på alt som skjer innenfor produktkunnskap, produktnyheter, samt trender i markedet. I tillegg kan du forvente både nasjonal og lokal markedsføring, hvor man kan få maksimal effekt av de aktiviteter som arrangeres. Vi er selvsagt også behjelpelig med markedsføring på sosiale medier osv. Vi har en felles strategi for markedsføring, som skaper en klar kommunikasjon utad. Det betyr med andre ord at markedsføringsbudsjettet ditt strekker litt lenger.

Flügger sin filosofi er å utvikle produkter og løsninger som gjør kundene i stand til å levere bærekraftige og flotte resultater av høy kvalitet. Som franchisetaker får du produkter som lever opp til de kravene kundene stiller. Men kvalitetsprodukter klarer ikke nødvendigvis dette alene. Kompetent rådgivning er vel så viktig for at kundene skal kunne oppnå ønsket resultat. Her spiller Flügger farve butikkene en helt avgjørende rolle. Kundene skal merke den store lidenskapen og dedikasjonen det er for maling i Flügger. Det er nettopp denne lidenskapen og dedikasjonen for maling som danner grunnlaget for alt vi gjør – både i butikkene og på hovedkontoret. Vi tilbyr derfor kurs som sikrer at du og dine ansatte blir eksperter på produkter og behandlinger, slik at kundene får veiledning og rådgivning av topp kvalitet.

Våre forventninger til deg

Vi søker personer som har kjennskap til salg, er initiativrike og kan gi våre kunder en kundeopplevelse ut over det vanlige. Det er viktig at du er villig til å yte en ekstra innsats og utviser konseptforståelse. Kanskje er du utdannet fargehandler eller maler, men det er ikke et krav. Viktigst av alt er det at du ønsker, og brenner for å drive en profesjonell konseptbutikk og at du har lyst til å spesialisere deg innenfor faget fargehandel.

Kontakt oss

Har du lyst til å høre mer om hva som skal til for å starte en Flügger farve butikk i ditt område

  • Kontakt Sales Manager franchise, Truls-Petter Rosenvinge på mobil 95 06 30 33.

Vi tar gjerne et uforpliktende møte, og en prat over en kopp kaffe.
Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Flügger farve