Crêpeaffaire

Crêpeaffaire søker partner/masterfranchisetaker i Norge!

Crêpeaffaire ble etablert fordi crêpes fortjener å bli hyllet og løftet til sitt potensiale. Crêpes er ikke bare tynne pannekaker – de er de ultimate matkuvertene man kan fylle med søte, salte eller sunne ingredienser. All slags fyll passer. Crêpes er superallsidig og kan derfor spises til frokost, lunsj, middag, dessert eller bare som et mellommåltid. Maten blir tilberedt foran kundene og er rykende ferskt. Det er også et lettvint alternativ, maten er kjapp å lage og man kan velge take away eller å spise i restauranten.

Crêpeaffaire handler om mer enn kun mat, de er et livsstilskonsept. Med sitt unike, morsomme og sjarmerende uttrykk gjenspeiler Crêpeaffaire en moderne, kontinental livsstil.

I dag er Crêpeaffaire etablert i tre kontintenter med mange restauranter. Vil du bli med på crêperevolusjonen? Crêpeaffaire ser nå etter en partner/masterfranchisetaker til Norge!

Crêpeaffaire  ønsker seg en solid partner på det norske/nordiske markedet. Selskapet eller personen må ha god erfaring fra drift av restaurant, café, convenience eller andre matkonsepter. Økonomien må være solid og man må ha ambisjoner om å åpne flere enheter.

Les mer om Crêpeaffaire på nettsiden deres.

Virker dette spennende eller ønsker dere andre konsepter i porteføljen?

Cappa bistår denne kjeden med å finne riktig samarbeidspartner, kontakt oss for en fortrolig prat.
All kontakt skal gå via Cappa i den innledende fase.

Cappa har et stort nettverk i inn- og utland, og bistår en rekke utenlandske kjedekonsepter med etablering og ekspansjon.

 

Crêpeaffaire