Capatoast

Ideen bak Capatoast oppstod i 2014, hvor de to barndomsvennene Antonio og Pablo møttes og drømte seg tilbake til Pablos mor sine toaster. Selv om toasten ikke ble oppfunnet av gründerne, etablerte de kjeden Capatoast og første butikk ble åpnet samme år. Kjeden har i dag nesten 40 serveringssteder i Italia. Konseptet viser seg å fungere godt både i hovedgater og kjøpesenter, men også på mindre lokasjoner der det er kundestrøm.
Hos Capatoast kan kundene velge mellom over 30 ulike varianter toast, både salte og søte. De er tilberedt med håndverksbrød og spennende fyll. Alle ingrediensene er av høy kvalitet med italiensk opprinnelse.

Capatoast søker partner i Norge!

Som partner i Capatoast bør du ha erfaring med drift av restaurant, kafé eller andre matkonsepter. Du har god forretningssans med fokus på service og kvalitet. Vi ser etter deg med solid økonomi og en ambisjon om å åpne flere enheter på det norske markedet.

Vi hører gjerne fra deg, enten du vil starte på egenhånd, eller representerer en etablert aktør/investor i bransjen.

Du kan lese mer om Capatoast på deres hjemmesider.

Vil du vite mer om muligheten?

All kontakt skal gå via Cappa i den innledende fase.

Cappa har et stort nettverk i inn- og utland, og bistår en rekke utenlandske kjedekonsepter med etablering og ekspansjon.

 

Capatoast