Burger King

Burger King er hamburgerkjeden med flest restauranter i Norge, og den nordligste restauranten i verden ligger i Tromsø. I dag har Burger King flere enn 11.350 restauranter i 57 land.

Kjeden drives gjennom en kombinasjon av franchisetakere som eier sine egne restauranter, kommisjonærer som har ansvar for drift og restauranter Burger King eier og driver selv gjennom selskapet King Food. De skandinaviske rettighetene til Burger King eies av det Østerrikske selskapet Ring Holding.

Vil du drive en eller flere Burger King-restauranter?

– Og bli en del av et av verdens sterkeste konsepter og merkenavn?

Med sine 96 restauranter er Burger King den største hamburgerkjeden på det norske markedet. Nå skal Burger King vokse videre, og de søker nå franchisetakere til å drive en eller flere nye restauranter. Som franchisetaker i Burger King vil du få et sterkt merkenavn og en profesjonell organisasjon som samarbeidspartner. Du driver ditt eget aksjeselskap, og bestemmer selv hvor operativ du ønsker å være i driften. Vi ønsker kontakt med deg som ønsker å eie og drive din egen restaurant, men også deg som har ambisjoner og økonomiske muligheter til å eie flere.

Hva tilbyr Burger King?

  • Burger King som merkevare har eksistert på verdensbasis siden 1954, og selskapet King Food har drevet Burger King i Norge siden 1988.
  • Konseptet er godt innarbeidet, og det vil bli gitt grundig opplæring og tilgang til gode systemer og rutiner.
  • Burger King / King Food er en langsiktig og solid aktør som skal fortsette å investere i merkevaren framover.
  • King Food håndterer markedsføring, produktutvikling, konseptutvikling og alle driftssystemer og tilrettelegger grundig opplæring for deg selv og ditt team.
  • Det tilbys meget attraktiv forretningsmodell med muligheter for å oppnå svært god lønnsomhet.

Hvor skal Burger King åpne?

  • Burger King har sterke vekstambisjoner, og skal åpne nye restauranter over hele landet.
  • Vi ønsker kontakt med deg som har formening om hvor du ønsker å starte restaurant, enten område eller med forslag til konkrete lokaler.
  • Både kjøpesentre og gatebeliggenheter (down town) er aktuelle, samt områder nær biltrafikk (drive thru).

Vi ser etter deg med:

  • erfaring fra ledelse, salg og kundebehandling
  • et brennende ønske om å starte egen restaurant og tjene gode penger
  • utpreget serviceinnstilling
  • god økonomisk forståelse
  • gode lederegenskaper
  • mulighet til å stille med kapital

For rette kandidat, kan det være aktuelt å overta eksisterende/egeneide restauranter. Er du allerede en etablert restaurantaktør som ønsker å utvide porteføljen, er du også velkommen til å ta kontakt.

Høres dette spennende ut?

  • Ta kontakt med fredrik.vegsgaard@cappa.no (tlf. 900 20 079)  dersom du ønsker mer informasjon om konseptet, kapitalkrav og mulighetene i ditt område.
  • Alle henvendelser behandles fortrolig i en innledende fase.
 

Burger King