Vil du jobbe for deg selv, sammen med andre?

Schmidt Kjøkken er eid av Schmidt Groupe, som med 728 butikker er Europas største kjøkkenkjede. Det er i dag 9 butikker i Norge.
Selskapet er familieeid og ble etablert i 1934. Det drives nå i tredje generasjon og driften har vært lønnsom, hvert år, gjennom tre generasjoner. Schmidt Groupe har ca. 1766 ansatte og omsetter for 521 millioner euro.

Schmidt søker franchisepartner til Hamar!

Historien om Schmidt er historien om kjærligheten til godt håndverk, lojalitet, suksess og vekst basert på en solid holdning til kvalitet og til at deres behov i dag ikke skal gå på bekostning av fremtidige generasjoner. Schmidt kombinerer fransk design med tysk kvalitet og gir kundene 25 års funksjonsgaranti for sine kjøkken. Nå søker de en partner til flotte lokaler rett ved IKEA Ringsaker!

Fordelene er mange

Det er mange fordeler med Schmidt konseptet. Først og fremst er det en enkel og sikker måte å bli selvstendig næringsdrivende, fordi du får tilgang til et dokumentert lønnsomt konsept og en stor organisasjon som støtter deg. 

Schmidt leverer individuelle løsninger, unik kvalitet og service. Her skal interiøret tilpasses kundens rom – hver krik og krok kan utnyttes. Kjøkken og interiørløsninger tegnes på millimetermål og blir bestilt direkte fra fabrikk. Sortimentet er stort og prisene er konkurransedyktige, så du får mulighet til å innfri alle dine kunders individuelle behov på en måte ingen andre i markedet kan. 

Du får god opplæring, støtte til markedsføring og tilgang til gode driftssystemer. Du har et kjedekontor som aldri er mer enn en telefon unna, som vet hvordan butikken skal drives og hvordan din forretning kan bli en suksess. Schmidt gir deg som franchisetaker stor grad av frihet innenfor konseptet. Schimdts suksess er avhengig av den lokale partnerens suksess.. 

Som franchisetaker i Schmidt er du del av en virksomhet som har stort fokus på miljøet. De er Europas eneste kjøkkenfabrikant med fire ISO-sertifiseringer og den første franske møbelprodusent med det høyt respekterte franske miljøsertifikatet NF. Bedriften er også PEFC-sertifisert da produksjonen nå helt og holdent bruker trær dyrket i bærekraftig skog.

Vi ser etter deg som:

  • har erfaring fra salg og liker å yte god kundeservice
  • har ledererfaring
  • har en god økonomiforståelse

Det er ikke et krav med bransjeerfaring siden Schmidt tilbyr grundig opplæring. Godt forretningsteft og interesse for kjøkken og interiør er en god start. Ønsker du mer informasjon om konseptet og dine muligheter? Ta kontakt med Hannah Gallagher (hannah.gallagher@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

"Schmidt har på alle måter vært med på å sikre at vi har fått en god oppstart. Det har vist seg at Schmidt er en solid og god leverandør. Vi har aldri vært i tvil om at Schmidt var rett merke for oss, tilfredskurven har fra første stund pekt oppover. Når vi nå i ettertid ser på leveransedyktighet, support og produktkvalitet er vi trygge på at det blir et langt og godt samarbeide." – Ole Realf Tangen Vanebo, franchisetaker i Porsgrunn etablert i 2017 

Ønsker du å søke?

  • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
  • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.
 

Schmidt Kjøkken

Arbeidssted:

Hamar

Adresse:


2320 Furnes

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Hannah Gallagher

Researcher / Rådgiver

+4798827701

hannah.gallagher@cappa.no

 

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no