Vil du gripe sjansen? Start din egen kjøkkenforretning i dag!

Schmidt Kjøkken er eid av Schmidt Groupe, som med 728 butikker er Europas største kjøkkenkjede. Det er i dag 9 butikker i Norge.
Selskapet er familieeid og ble etablert i 1934. Det drives nå i tredje generasjon og driften har vært lønnsom, hvert år, gjennom tre generasjoner. Schmidt Groupe har ca. 1766 ansatte og omsetter for 521 millioner euro.

Schmidt er Europas største kjøkkenkjede! De søker franchisepartner til splitter ny butikk i Hamar og fordelene er mange!

Schmidt har en unik forretningsmodell med gode inntjenings- og fortjenestemuligheter. Dette er en enkel og sikker måte å bli selvstendig næringsdrivende på. Du får tilgang til et dokumentert lønnsomt konsept og en stor organisasjon som støtter deg. Lene Johansen er franchisepartner i Schmidt og driver to suksessrike Schmidt-butikker. Les hennes erfaringer her.

Schmidt leverer individuelle løsninger med unik kvalitet. Her skal interiøret tilpasses kundens rom – hver krik og krok kan utnyttes. Kjøkken- og interiørløsninger tegnes på millimetermål og blir bestilt direkte fra fabrikk. Sortimentet er stort og prisene er konkurransedyktige. Som franchisepartner kan du innfri dine kunders individuelle behov på en måte ingen andre i markedet kan. 

Du får god opplæring, støtte til markedsføring og tilgang til gode driftssystemer. Du har et kjedekontor som aldri er mer enn en telefon unna, som vet hvordan butikken skal drives og hvordan din forretning kan bli en suksess. Schmidt gir deg som franchisepartner stor grad av frihet innenfor konseptet.

Schmidt har stort fokus på miljø og bærekraft. For hvert tre de tar, planter de et nytt. De har bransjens beste miljøsertifiseringer. Dette er et selskap du vil være stolt av å representere!

Vi ser etter deg som:

  • mener at ingenting slår god kundeservice
  • er entusiastisk og vil investere i din egen framtid 
  • er utholdende – det tar tid å skape resultater
  • er glad i å tjene penger og ønsker egen suksess 

Det er ikke et krav med bransjeerfaring siden Schmidt tilbyr grundig opplæring. Godt forretningsteft og interesse for kjøkken og interiør er en god start. Ta kontakt med Hannah i Cappa for informasjon om prosjektet og kravene til finansiering. 

Ønsker du å søke?

  • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
  • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.
 

Schmidt Kjøkken

Arbeidssted:

Hamar

Adresse:


2320 Furnes

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Hannah Gallagher

Researcher / Rådgiver

+4798827701

hannah.gallagher@cappa.no