Tista senter planlegger Haldens største sportsbutikk! Vil du drive den?

Scala Eiendom utvikler moderne handlesentre hvor folk effektivt løser sine daglige ærender. Scala Eiendom tar langsiktig eierskap i eiendommer som er i tråd med deres strategi. De tilfører verdi gjennom å være gode på å forstå hver enkelt eiendoms potensial, se og ta utviklingsmulighetene som ligger i eiendommen, samt tilpasse tilbudet til hvert enkelt lokalmarked.

Scala Eiendom eier og forvalter 20 kjøpesentre fra Sortland i nord til Grimstad i sør, med en omsetning på 8,5 mrd. NOK og 26,5 mill. besøkende i året. Uavhengig av om eiendommen ligger i en by, bygd eller bydel skal deres sentre være store nok til å ta nr. 1 posisjon for ukentlig handel i sine markedsområder.

Unik mulighet innen sport på Tista Senter!

På vegne av Scala Eiendom søker vi etter deg som vil være med på neste steg i utviklingen av Tista Senter. Det planlegges nå en storstilt utbygging, der hele 900 kvm. settes av til sportsbutikk. Lokalet vil få en meget god beliggenhet og funksjonalitet når det gjelder eksponering, kundestrøm, logistikk og vareflyt. Utvidelsen er nå i prosjekteringsfasen og det vil være mulig å kunne påvirke den endelige utformingen av lokalet. 

Som butikkdriver tegner du en langsiktig og forutsigbar leiekontrakt med Scala Eiendom / Tista Senter, samtidig som du inngår en franchisebasert avtale med en utvalgt, ledende sportsaktør. Dette vil sikre deg en eksklusiv rettighet til drift av sportsbutikk i ditt nærområde.

Om Tista Senter:
Tista Senter definerer den gode handleopplevelsen gjennom god butikkmiks, 450 gratis parkeringsplasser, el-bil stasjoner, god logistikk, moderne innemiljø med tidsriktig interiør og høyt engasjement i nærmiljøet. Med 35 900 besøkende ukentlig er flere enn alle innbyggerne i Halden kommune innom Tista Senter hver uke.

Tista Senter er en del av Tista Handelspark hvor det blant annet er etablert; Power, Rema 1000, Vitus Apotek, Clas Ohlson, Møbelringen, Monter, Elkjøp, og Europris. Til sammen omsetter Tista Senter og den øvrige handelsparken over MNOK 1.000 årlig. Dagens senter har 46 butikker og omsetter ca. MNOK 520. I et utvidet senter vil antall butikker øke til ca. 57 med en omsetning på over MNOK 600.  
Tista Senter er tidligere blitt nominert til prisen for årets kjøpesenter av Nordic Council of Shopping Centres (NCSC).

Vil du vite mer om denne unike muligheten?
Ta kontakt med en rådgiver i rekrutteringsselskapet Cappa for mer informasjon.
 

Ønsker du å registrere deg som søker / interessent?

  • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
  • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Scala Eiendom

Arbeidssted:

Halden

Adresse:

Walkers gate 4
1771 HALDEN

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no