Vil du eie og drive en etablert Domino’s avdeling i Porsgrunn/Skien?

Domino’s Pizza er en amerikansk pizzakjede etablert i 1960, og er i dag ansett som verdens største merkevare innen pizzamarkedet med en betydelig virksomhet innen pizzalevering. På verdensbasis har de mer enn 16 500 restauranter i over 92 internasjonale markeder. I Norge har Domino’s vært etablert siden 2014, og er i dag Norges tredje største pizzaleverandør med 42 avdelinger fordelt over hele landet.

Driv din egen Domino's i Porsgrunn/Skien!

Domino’s regnes som verdens største merkevare innen pizza og med sine 260 000 ansatte fordelt på ca 16 000 utsalg er Domino's verdens største pizzaselskap. Med nye eiere og profilerte kokker på laget skal Domino’s også bli pizzavinneren i Norge, og nydelige pizzaopplevelser skal skapes landet rundt.

Vi søker deg som tar eierskap og leder dine ansatte ved å engasjere og inspirere. Vi tror du er initiativrik og kreativ med lokale markedsaktiviteter. Kanskje har du allerede nye ideer for hvordan du skal være med å utvikle Domino's videre?
Som franchisetaker har du ansvar for drift og resultater, men først og fremst skal du være en servicehelt og lede dine ansatte. Når du driver Domino's må du være god til å multitaske, til tider koker det – og det må du like! For å skape de gode opplevelsene må maskineriet være solid. Her skal ansatte utvikles og være topp motiverte, slik at du blir kundens foretrukne pizzaleverandør. Vi tror at du er en ekte pizzaentusiast, og at du er opptatt av godt håndverk og høy kvalitet i alle ledd.

Domino's har i dag to etablerte avdelinger i Grenland og det åpnes nå for at disse kan drives av lokale franchisetakere. Du har altså mulighet til å overta og drive en lønnsom Domino's. 

Vi tror at du:

 • elsker pizza, og er opptatt av godt håndverk og har ambisjoner
 • har god kjennskap til nærområdet rundt avdelingen du skal ta over
 • har stor arbeidskapasitet og trives i en hektisk arbeidshverdag
 • kontinuerlig søker nye og bedre måter jobbe på
 • tar forandringer og utfordringer på strak arm
 • er en entusiastisk leder som digger å lage god stemning for ansatte og kunder

Som eier av din egen Domino's-avdeling får du:

 • support fra et sterkt konsept med lang erfaring og stor suksess med franchise som driftsform
 • solid støtte til markedsføring både lokalt og nasjonalt
 • en grundig, strukturert og profesjonell opplæring – her skapes grunnlaget for din suksess!
 • støtte og support rundt administrative rutiner knyttet til driften

For å bli franchisetaker i Domino’s må du kunne stille med noe startkapital. Vi hjelper deg med utforming av businessplan og budsjetter slik at du er godt rustet for å starte din egen bedrift. I Domino's er det gode inntjeningsmuligheter for franchisetakerne.

Har du spørsmål eller er nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes der du bor, er du velkommen til å ta kontakt med Mathias Myrseth i rekrutteringsselskapet Cappa (mathias.myrseth@cappa.no).

Føler du deg klar for å søke?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Domino's Pizza

Arbeidssted:

Porsgrunn/Skien

Adresse:

Hesselbergs gate 32
3722 SKIEN

Søknadsfrist:

Vi vurderer søknader fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no

 

Mathias Myrseth

Rådgiver

+4798665931

mathias.myrseth@cappa.no