Vil du drive REMA 1000 på Byporten, Mo i Rana?

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet med å tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer, med høy kvalitet og laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. I dag har de over 600 butikker fra nord til sør.

Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet. Konseptet er lønnsomt, ikke bare for sine kjøpmenn og bedriften - men også for kundene.

Er du vår nye Kjøpmann?

REMA 1000 Byporten er en veletablert butikk i Mo i Rana. Butikken har en god beliggenhet og gode parkeringsmuligheter. Butikken er nylig renovert og har blant annet det siste innen kjøl og frys. Her kommer du til en flott butikk med trivelige og engasjerte ansatte. Dette er er en unik mulighet for deg som vil drive din egen dagligvarebutikk!

Som Kjøpmann for REMA 1000 Byporten blir du eier av din egen butikk. Det innebærer totalansvar for driften, inkludert personal- og resultatansvar. Vi søker deg som er levende opptatt av butikkdrift og trives like godt ved butikkhyllene som bak kassa og på kontoret. Du har stor arbeidskapasitet, og sørger for at butikken er ryddig og organisert til enhver tid. Du motiveres av å skape resultater, både for deg selv og butikken. Som leder er du klar og tydelig. Du har høye mål, og evner å lære opp og videreutvikle dine ansatte.

REMA 1000 tilbyr stort handlingsrom i et velfungerende og lønnsomt franchisesystem. Kjeden har i over 40 år utviklet nyttige verktøy som gir deg gode forutsetninger for å lykkes. Som ny Kjøpmann i REMA 1000 får du grundig opplæring. Du får også tett oppfølging fra ditt regionskontor, enten det gjelder økonomi, drift eller personalledelse.

Vi ser etter deg som først og fremst ønsker å drive for deg selv! Du ser nytten av å være en del av en kjede med et veletablert konsept, og bruker aktivt "verktøykassen" for kontinuerlig utvikling. Vi ser helst at du har jobbet med dagligvare, enten i butikk eller hos leverandør. Annen erfaring fra varehandel kan også være relevant.

Vi tror også at du:

 • er en leder som kan inspirere og motivere ansatte til å yte sitt beste
 • har god økonomiforståelse og erfaring med bruk av nøkkeltall
 • har stor arbeidskapasitet og jobber strukturert
Er dette muligheten du har ventet på? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Vil du vite mer om hva det innebærer å være Kjøpmann i REMA 1000? 
 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til solveig.kvam@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Ring gjerne Solveig Kvam (958 46 064) i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.
 • Om du er interessert, les artikkelen om Gard-Even som forteller om hverdagen som Kjøpmann her: https://cappa.no/gard-even-28-realiserte-drommen-i-rema-1000/
Ønsker du å søke?
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Kjøpmann
Arbeidsgiver:
Rema 1000
8626 Mo i Rana
Terminalveien 5
På nett
https://www.rema.no/
Facebook
Søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende.
Arbeidssted
Mo i Rana

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Hanne Gusdal

Researcher

+4790690744

hanne.gusdal@cappa.no

Bildegalleri