Vil du drive Drømmekjøkkenet på Sotra?

Drømmekjøkkenet / Ballingslöv AB er en ledende produsent av kjøkken og bad med egen produksjon i Ballingslöv i Skåne. Siden 1929 har de produsert kvalitetsprodukter for det nordiske og etterhvert det europeiske markedet. Drømmekjøkkenet / Ballingslöv har ca. 250 butikker i Europa, hvorav 43 er i Norge. Ballingslöv International eier også flere andre kjente merkevarer og nordiske kjøkkenkjeder.

Drømmekjøkkenet er kjent for god design, høy kvalitet, med et bredt sortiment innen kjøkken, baderom og garderobeløsninger. Drømmekjøkkenet leverer løsninger både til privat- og prosjektmarkedet.

Drømmekjøkkenet søker ny forhandler til den etablerte butikken på Sotra! 

Butikken åpnet dørene i 2017, og holder til i Grønamyrvegen 2, ca 15 minutter med bil fra Bergen sentrum. Dette er en fullt operativ butikk som har hatt en god start på året og stort potensial. Du får god opplæring og bistand med finansiering. 

Drømmekjøkkenet er en ledende leverandør av moderne kjøkken, baderom og garderobeløsninger. Butikken har ikke lager, og løsningene leveres direkte til kundene. Kunden kan selv velge om de ønsker å montere selv eller via utvalgte samarbeidspartnere. Drømmekjøkkenet fra Ballingslöv har en sterk merkekjennskap, de er kjent for høy kvalitet, god design og har et av markedets bredeste sortiment. I et voksende marked der stadig flere legger mer tid og penger på innredning og design er det viktig å være konkurransedyktig når det kommer til det å møte kundens virkelige behov og drømmer. Der treffer Drømmekjøkkenet godt i markedet. 

Som forhandler i Drømmekjøkkenet får du mulighet til å representere et velrenommert varemerke, du får markedsstøtte og support, men samtidig har du friheten det innebærer å drive egen virksomhet.

Dette tror vi beskriver deg som ny forhandler i Drømmekjøkkenet:
Du ønsker å være en tilstedeværende og operativ leder, selger og motivator. Som person er du selvstendig, åpen og imøtekommende. Du er en som ser muligheter i stedet for problemer. Du er entusiastisk, men også en som er villig til stadig å bli bedre. Du har evne til å dykke ned i detaljer, men også å tenke helhetlig og langsiktig. Du stoler på deg selv, klarer å holde hodet kaldt selv i hektiske situasjoner. Du trives med å ta beslutninger, og sette dem ut i live selv eller gjennom andre. Det er mulig å være to som driver butikken sammen. 

Vi tror du har:

 • noen års salgs- og ledererfaring 
 • økonomisk forståelse og er opptatt av måloppnåelse 
 • erfaring fra kommersielle virksomheter / handel
 • evne til å jobbe selvstendig og strukturert – du må kunne lede både deg selv og dine ansatte gjennom de utfordringer dere møter
   

Vil du vite mer om hva det innebærer å være forhandler i Drømmekjøkkenet? 

 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til amanda.myhren@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Det kreves noe egenkapital for å bli forhandler i Drømmekjøkkenet.
 • Ring gjerne Amanda Myhren (t: 981 28 307) eller Frode Finsrud (t: 901 77 103)  i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.

Føler du deg klar for å bli forhandler for Drømmekjøkkenet på Sotra?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og gjerne en kort søknad.
 • Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.
 • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn på forhånd herfra og oppdatere profilen din. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Drømmekjøkkenet

Arbeidssted:

Sotra

Adresse:

Grønamyrvegen 2
5353 Straume

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Amanda Myhren

Researcher / junior rådgiver

+4798128307

amanda.myhren@cappa.no

 

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Managing partner

+4790177103

frode.finsrud@cappa.no