Vil du drive din egen butikk i Sandnessjøen?

Narvesen ble etablert i 1894 og er kiosken med stor K. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i 125 år. Det er butikker i hele Norge, med over 140 000 kundebesøk hver dag.

Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience. Reitan Convenience er en av Europas største servicehandelselskaper. Selskapet omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine Roasters i Litauen, Latvia og Estland. Reitan Convenience har en markedsledende posisjon i alle sine land.

Har du kremmerinstinkt og vil drive din egen butikk?

Bli Kjøpmann for Narvesen i Sandnessjøen!

Som Kjøpmann i Narvesen blir du eier og driver av din egen virksomhet, med det fulle ansvaret for butikk og ansatte. Vi ser etter deg som vil trives med å selge mat og drikke til travle folk, og som elsker den gode dialogen med kunder. Du jobber kontinuerlig med forbedring av drift og resultat, og bruker dine kreative evner til å skape aktivitet i butikken. Sammen med dine ansatte sørger du for en skinnende ren butikk hver dag, og dere møter kunder med service av ypperste kvalitet.

I dag drives butikken i Sandnessjøen av Ørjan, som også driver to butikker i Mo i Rana. Han har vært kjøpmann i over 20 år og stortrives. Les mer om Ørjans hverdag som kjøpmann her: www.cappa.no/orjan-har-vaert-kjopmann-i-over-20-ar-og-stortrives/.

Narvesen Sandnessjøen brukes av "folk på farten" og har en sentral beliggenhet rett ved anløpet til Hurtigruten og flere ferge- og hurtigbåtforbindelser i området. Softisen er veldig populær, og potensialet er stort på salg av mat og drikke.

Vi ser etter deg som:

 • har kremmerinstinkt og ønsker å drive egen butikk
 • har god økonomisk forståelse
 • er selvstendig og resultatorientert
 • har erfaring fra butikk, serveringsvirksomhet eller annen salgserfaring

I rollen som Kjøpmann i Narvesen samarbeider du tett med Reitan Convenience Norway (RCN). Du får grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. RCN tilbyr støttefunksjoner innen økonomi, salg og ledelse. På sikt er det muligheter til å utvikle seg videre, både internt i RCN og i Reitan for øvrig.

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra nettopp deg!

Ønsker du mer informasjon? Ta gjerne kontakt med Eline Snerlebakken (eline.snerlebakken@cappa.no) eller Amanda Myhren (amanda.myhren@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Er du klar for å bli Kjøpmann?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad.
 • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn herfra og oppdatere profilen din. 
 • Søknader blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Reitan Convenience

Arbeidssted:

Sandnessjøen

Adresse:

Richard Withs gate 1
8800 Sandnessjøen

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Amanda Myhren

Rådgiver

+4798128307

amanda.myhren@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no