Vil du drive din egen butikk i Levanger?

Narvesen ble etablert i 1894 og er kiosken med stor K. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i 125 år. Det er 300 kiosker i hele Norge, med over 140 000 kundebesøk hver dag.

Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience. Reitan Convenience er en av Europas største servicehandelselskaper. Selskapet omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine Roasters i Litauen, Latvia og Estland. Reitan Convenience har en markedsledende posisjon i alle sine land.

Har du kremmerinstinkt og vil drive din egen butikk?

Nå har du muligheten til å bli Kjøpmann for Narvesen på Magneten kjøpesenter i Levanger.  

Som Kjøpmann i Narvesen blir du eier og driver av din egen virksomhet, med det fulle ansvaret for butikk og ansatte. Vi ser etter deg som vil trives med å selge mat og drikke til travle kunder, og som elsker den gode dialogen med kunder. Du jobber kontinuerlig med forbedring av drift og resultat, og bruker dine kreative evner til å skape aktivitet i butikken. Sammen med dine ansatte sørger du for en skinnende ren butikk hver dag, og dere møter kunder med service av ypperste kvalitet.

Butikken ligger på Magneten kjøpesenter i Levanger. Butikken har en flott plassering rett ved en av inngangene, og har god kundestrøm. Narvesen brukes av «folk på farten» og er kjent for sine gode mat- og drikkeløsninger. Denne butikken har stort potensiale i mat og drikke – som kan generere god inntjening. Butikken startet nylig med salg av softis som har vært populært blant butikkens kunder.

Vi ser etter deg som

 • har et sterkt kremmerinstinkt og ønsker å drive egen butikk
 • har god økonomisk forståelse
 • er fleksibel og har stor arbeidskapasitet
 • er selvstendig og resultatorientert
 • har erfaring fra butikk, serveringsvirksomhet eller annen relevant salgserfaring

I rollen som Kjøpmann i Narvesen samarbeider du tett med Reitan Convenience Norway (RCN). Du får grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. RCN tilbyr støttefunksjoner innen økonomi, salg og ledelse. RCN skal være et godt sted å arbeide, og servicekontoret støtter og hjelper deg innenfor alle områdene av butikkdrift. For dyktige og hardtarbeidende mennesker er det muligheter til å utvikle seg videre, både internt i RCN og i Reitangruppen for øvrig.

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra nettopp deg!

Vil du vite mer om hva det innebærer å være Kjøpmann i Narvesen? 

 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til eline.snerlebakken@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Ring gjerne Eline Snerlebakken eller Fredrik Hjortdal i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.

Ønsker du å søke?

 • Last opp en CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Reitan Convenience

Arbeidssted:

Levanger

Adresse:

Moafjæra 14
7600 Levanger

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no

 

Fredrik Hjortdal

Rådgiver

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no