Vil du drive din egen butikk i Levanger?

Narvesen ble etablert i 1894 og er kiosken med stor K. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i 125 år. Det er butikker i hele Norge, med over 140 000 kundebesøk hver dag.

Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience. Reitan Convenience er en av Europas største servicehandelselskaper. Selskapet omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine Roasters i Litauen, Latvia og Estland. Reitan Convenience har en markedsledende posisjon i alle sine land.

Har du kremmerinstinkt og vil drive din egen butikk?

Bli Kjøpmann for Narvesen på Magneten kjøpesenter i Levanger!

Som Kjøpmann i Narvesen blir du eier og driver av din egen virksomhet, med det fulle ansvaret for butikk og ansatte. Vi ser etter deg som vil trives med å selge mat og drikke til travle kunder, og som elsker den gode dialogen med kunder. Du jobber kontinuerlig med forbedring av drift og resultat, og bruker dine kreative evner til å skape aktivitet i butikken. Sammen med dine ansatte sørger du for en skinnende ren butikk hver dag, og dere møter kunder med service av ypperste kvalitet.

Butikken ligger på Magneten kjøpesenter i Levanger. Den har flott plassering rett ved en av inngangene, noe som gir god kundestrøm. Narvesen brukes av "folk på farten". Butikken startet nylig med salg av softis som har vært populært blant butikkens kunder og det er fortsatt et stort potensial innen mat og drikke.

Vi ser etter deg som

 • har et sterkt kremmerinstinkt og ønsker å drive egen butikk
 • har god økonomisk forståelse
 • er fleksibel og har stor arbeidskapasitet
 • er selvstendig og resultatorientert
 • har erfaring fra butikk, serveringsvirksomhet eller annen relevant salgserfaring

I rollen som Kjøpmann i Narvesen samarbeider du tett med Reitan Convenience Norway (RCN). Du får grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. RCN tilbyr støttefunksjoner innen økonomi, salg og ledelse. På sikt er det muligheter til å utvikle seg videre, både internt i RCN og i Reitangruppen for øvrig.

Har du det som skal til? Da gleder vi oss til å høre fra nettopp deg!

Vil du vite mer om hva det innebærer å være Kjøpmann i Narvesen? 

 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til eline.snerlebakken@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Ring gjerne Eline Snerlebakken eller Fredrik Hjortdal i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.

Ønsker du å søke?

 • Last opp en CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Reitan Convenience

Arbeidssted:

Levanger

Adresse:

Moafjæra 14
7600 Levanger

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik Hjortdal

Rådgiver

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no