Vil du drive din egen bedrift innen bilpleie?

Handz On Auto Care er en velkjent merkevare og en trendsetter innen bilpleie. I sine 13 franchisedrevne avdelinger leverer Handz On alt fra bilvask til lakkforsegling – og alt imellom. Handz On forenkler forbrukerens hverdag ved å utføre bilpleie mens kundene handler, er på reise eller utfører andre gjøremål. Kjedens lidenskap for bilpleie representeres i alle deres produkter og tjenester.

Brenner du for bilpleie og førsteklasses service?

Handz On har siden oppstarten i 2005 levert bilpleie til kunder ved kjøpesentre, og er den foretrukne aktøren hos landets største eiendoms- og kjøpesenterutviklere. Bak selskapet står erfarne folk i bransjen med ambisiøse planer for fremtiden.

Som franchisetaker driver du din egen virksomhet, men reduserer risiko ved å være en del av en etablert kjede. Hos Handz On får du tilgang til et godt utprøvd driftssystem, gode innkjøpsbetingelser, samt omfattende opplæring og støtte. Dette gjør at du kan fokusere på den daglige driften og levere topp service – hver dag!

Vi ser etter deg som motiveres av å skape en god arbeidsplass med fornøyde kunder og ansatte. I tillegg til privatkunder, betjener Handz On bedrifter og annen bilrelatert virksomhet. Du har derfor evne til å se muligheter og bygge gode relasjoner i ditt nærmiljø.

Som franchisetaker har du:

 • et brennende ønske om å drive egen bedrift
 • interesse for bil og bilpleie
 • god økonomisk og forretningsmessig forståelse
 • gode lederegenskaper 
 • mulighet til å stille med egenkapital

Vi søker nå franchisetakere flere steder i Norge, bl.a. Stavanger, Bergen, Trondheim og Østlandet. 

Høres dette spennende ut? Ta kontakt på mathias.myrseth@cappa.no dersom du ønsker mer informasjon om konseptet, krav til kapital og mulighetene i ditt område.

Ønsker du å registrere deg som søker / interessent?

 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.
 

Handz On

Arbeidssted:

Flere steder i Norge

Adresse:

Fabrikkveien 2
4033 Stavanger

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Mathias Myrseth

Junior rådgiver / Salgsansvarlig

+4798665931

mathias.myrseth@cappa.no

 

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no