Vi søker dyktig kremmer til Narvesen i Svolvær

Narvesen ble etablert i 1894 og er kiosken med stor K. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i nesten 130 år. Det er rundt 340 butikker i hele Norge, med over 200.000 kundebesøk hver dag.
Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience Norway. Reitan Convenience er en av Europas største servicehandelselskaper, og har en markedsledende posisjon i alle sine land.

Ønsker du å drive butikk i vakre Svolvær?

Narvesen i Svolvær har en fantastisk beliggenhet på torget, med nærhet til hoteller, restauranter og andre butikker. Sommerstid er det et yrende liv i området og et høyt tempo i butikken. Det selges store mengder med is og butikken er stor på tradisjonelle kioskvarer. Det er fortsatt et potensial på mat og drikke som også er et satsningsområde for Narvesen. Ønsker du å bli Svolværs beste Kjøpmann, og å tilby et variert utvalg varme og kalde fristelser til lokale kunder og turister i Svolvær?

Som Kjøpmann i Narvesen blir du driver av din egen virksomhet. Vi ser etter deg som ønsker å sette ditt særpreg på butikken, og skape en tydelig identitet. Du liker å by på deg selv, trives med å lage og selge mat og drikke, og elsker den gode dialogen med dine kunder. Du vet at gode prestasjoner skapes gjennom å gi tillitt og ansvar til dine medarbeidere. Sammen med dine ansatte sørger du for en attraktiv butikk og en hyggelig handleopplevelse for alle som kommer innom.

Vi ser etter deg som:
 • ønsker å drive din egen butikk i en kjede med gode opplæringsrutiner, oppfølging og systemer
 • har interesse for å skape utvikling og resultater
 • har god økonomisk forståelse og gjerne kjennskap til butikkøkonomi
 • er selvstendig og resultatorientert
Har du erfaring fra butikk eller salg er det en fordel, men det er ikke et krav. Vi ønsker først og fremst å komme i kontakt med deg som ønsker å drive din helt egen butikk! I rollen som Kjøpmann i Narvesen samarbeider du tett med Reitan Convenience Norway (RCN). Du får grundig opplæring, gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. RCN tilbyr støttefunksjoner innen økonomi, salg og ledelse. På sikt er det muligheter til å utvikle seg videre, både internt i RCN og i Reitan for øvrig. Som Kjøpmann må du stille med økonomisk sikkerhet, men du trenger ikke investere i utstyr m.m.
 
Vil du vite mer om hva det innebærer å være Kjøpmann i Narvesen? 
 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til ine.gunnersen@cappa.no eller hanne.gusdal@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Ring gjerne Ine Gunnersen eller Hanne Gusdal i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.
Ønsker du å søke?
 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader og henvendelser blir vurdert fortløpende.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.
Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Om stillingen

Tittel
Kjøpmann
Arbeidsgiver:
Reitan Convenience
8300 Svolvær
Vestfjordgata 9
På nett
https://narvesen.no/
Facebook
Søknadsfrist
Søknader behandles fortløpende
Arbeidssted
Svolvær

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Ine Maria Gunnersen

Rådgiver

+4790078560

ine.gunnersen@cappa.no

Hanne Gusdal

Researcher

+4790690744

hanne.gusdal@cappa.no

Bildegalleri