Nå åpner Gulating pub i Bodø! Har du lyst til å drive den?

Gulating Gruppen AS har på kort tid blitt landets største uavhengige kjede for ølutsalg og puber med fokus på håndverksøl. Det som startet i 2011 med en liten bryggeripub i Dale i Sunnfjord har nå vokst til hele 22 ølutsalg og 9 puber, og Gulating Gruppen AS har en klar vekststrategi både nasjonalt og internasjonalt.

Gulating er en utfordrer i dagens marked hvor få, store og sterke aktører kontrollerer det meste innen dagligvarehandelen, og der mye av det gode og spennende ølet som produseres ikke får hylleplass eller når fram til forbrukerne. Gulating vil gjøre dette mangfoldet tilgjengelig for det norske folk. Gulatings mantra er derfor: «La folket bestemme»!

Gulating er Norges største uavhengige kjede for ølutsalg og puber med fokus på håndverksøl. De er i sterk vekst og har per i dag 22 ølutsalg og 7 puber i Norge, i tillegg har de 2 puber på Gran Canaria. Nå ekspanderer de videre med ny pub i Bodø! 

Puben vil ligge sentralt i Sjøgata i Bodø, i de gamle lokalene til Gaupa Bar. 

I rollen som pubdriver hos Gulating gir du lokalbefolkningen et skikkelig alternativ til tradisjonelle barer og puber i Bodø. Du vil ha ansvaret for driften av byens mest særpregede pub og ha fokus på gode gjesteopplevelser. I rollen vil du kunne tilby øl-smaking med innslag fra lokale bryggerier, briljere med dine gode øl-kunnskaper, arrangere quiz-kvelder og live konserter med lokale trubadurer!

Vi søker deg som har et sterkt engasjement og brennende ønske om å lykkes. Kanskje kommer du fra bransjen i dag og kan vise til gode resultater fra bar/restaurantdrift, eller kanskje gjør du noe helt annet? Det viktigste er at du har god økonomisk forståelse, er en inspirerende leder og har et sterkt ønske om å drive og eie din egen pub. 

Gulating tilbyr:

 • et gjensidig samarbeid i et velfungerende og attraktivt franchisesystem
 • en distribusjon med tilgang til det beste mikrobryggeriølet fra hele verden, det beste fra Norge, men også sterkt fokus på lokalt øl 
 • en mulighet til å eie og drive din egen bedrift med tilgang til verktøyene du trenger for å lykkes
 • grundig opplæring og oppfølging
 • handlingsrom og frihet i konseptet til å påvirke din lokale pub

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med Fredrik Hjortdal (fredrik.hjortdal@cappa.no) eller Eline Snerlebakken (eline.snerlebakken@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke?

 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Gulating Gruppen AS

Arbeidssted:

Bodø

Adresse:

Sjøgata 12
8008 Bodø

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik Hjortdal

Rådgiver

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no