Kjøkkensuksessen Kvik ekspanderer i Stor-Oslo!

Kvik er et internasjonalt konsept med stor suksess. Kjeden har over 180 butikker i 13 land. Her finner du kjøkken, bad og garderobe under fellesnevneren Dansk design til lave priser. 33 av butikkene er å finne i Norge, og Kvik er på god vei mot målsetningen, som er 50 butikker fra nord til sør. Kvik er et sterkt og attraktivt brand, og etterspørselen etter dansk design er stor.

Butikkene drives på franchisebasis med selvstendige partnere. Kvik er dansk, og er en del av det svenske konsernet Ballingslöv Int. AB. Kvik har hovedkontor og produksjon i Danmark, og et lite kjedekontor i Oslo som følger opp de norske butikkene.

Er du vår nye franchisetaker / partner for Kvik i Stor-Oslo?

Hos Kvik finner du kjøkken, bad og garderobe i dansk design til overraskende lave priser. Kvik opplever en enorm vekst på det norske markedet. Som følge av økt etterspørsel og stor suksess, ønsker Kvik å forsterke sin tilstedeværelse i Stor-Oslo. Endelig lokasjon er ikke bestemt, men flere områder kan være aktuelle. Du har kanskje noen tanker selv? Kvik er åpen for butikker av ulik størrelse - og i ulike bymiljøer, fellesnevneren er at Kvik-butikken skal være der folk ferdes. Her ligger alt til rette for å starte en eventyrlig reise!

Hva kjennetegner deg som blir franchisetaker i Kvik?

Som franchisetaker eier du butikken, og som leder er du ansvarlig for å skape gode resultater og strålende kundeopplevelser sammen med ditt team.
Du er en åpen person og en progressiv selvstarter som aldri gir opp. Du ser muligheter fremfor begrensninger, og går foran når det kommer til forandringer og utfordringer. Du har en sterk grad av selvstendighet. Du er begeistret, men også kritisk overfor det faktum at vi alltid kan bli bedre. Du har "fingeren på pulsen", og evne til både å dykke ned i detaljer og tenke strategisk og langsiktig. Som franchisetaker / partner i Kvik jobber du aktivt med salg i butikken, og må trives i denne rollen.

Vi tror du har:

 • solid ledererfaring, og er offensiv og trygg i rollen som leder
 • god økonomisk innsikt og erfaring med bruk av KPI'er for utvikling av ansatte og bedriften som helhet
 • erfaring fra kommersielle virksomheter / retail
 • erfaring med salgsledelse og prestasjonsbasert salgskultur

Hva får du som franchisetaker i Kvik?

 • mulighet til å på kort tid skape gode resultater og god inntjening
 • bli en del av et nettverk med lojale, entusiastiske og dedikerte franchisetakere, som jevnlig samles for å utveksle erfaringer
 • løpende support på en rekke områder av et kvalifisert og dedikert team i Norge og Vildbjerg (DK)
 • grundig opplæring i Norge og i Danmark
Kvik er en offensiv kjede som evner å snu seg raskt når det oppstår behov i markedet. Kvik tilbyr hjemmebesøk gjennom konseptet Kvik Home, og de har også gode løsninger for gjennomføring av videomøter. Med en velfylt verktøykasse og et eget support-team fra Kvik i Danmark ligger alt til rette for en knallstart for din egen Kvik-butikk.
Lurer du på hva du kan forvente ditt første år som franchisetaker i Kvik? Her forteller Frank om sitt første år i Kvik, fra han tok over som franchisetaker i Stavanger i januar 2022:
https://cappa.no/kvik-konseptet-skaper-vinnere-i-alle-ledd/

Det kreves egenkapital for å starte en Kvik-butikk. Nærmere opplysninger får du i dialog med rekrutteringsselskapet Cappa, som bistår Kvik med å finne ny franchisetaker.

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Kvik? 

Føler du deg klar for å bli franchisetaker for Kvik i Stor-Oslo?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
 • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din.  
 • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

Om stillingen

Tittel
Franchisetaker / partner
Arbeidsgiver:
Kvik
0552 Oslo
På nett
https://www.kvik.no/karriere/rekruttering-av-franchisetakere
Facebook
Søknadsfrist
Vi behandler søknader og henvendelser fortløpende
Arbeidssted
Stor-Oslo

Søk på stillingen

Søk her

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

Hanne Gusdal

Researcher

+4790690744

hanne.gusdal@cappa.no

Bildegalleri