Franchisetakere Rocka møbler, byer i hele Norge

ROCKA er et tøft og annerledes møbelkonsept, som selger designmøbler og interiør av høy kvalitet til gode priser. De bruker egne designere og selger egen møbelkolleksjon under merkenavnet ROCKA.

I innbydende butikklokaler er de mest populære modellene utstilt. Kunden kan delta aktivt i design av farger og moduler, og ut i fra de mange mulighetene som ligger i sortimentet, skaper man sin egen stil. Sofaene kan leveres på nøyaktige mål, noe Rocka er alene om i dette segmentet.

ROCKA er et norskeiet og norskutviklet konsept. De har nå butikker i Fredrikstad, Sortland og Barcelona. ROCKA tilbyr en attraktiv franchiseavtale med mulighet for meget god lønnsomhet. Thøgersen Gruppen står bak ROCKA, og de har lang erfaring med utvikling av kjedekonsepter.

Drømmer du om egen møbelbutikk? Nå har du sjansen!

ROCKA Norge er i ferd med å bygge opp en ny og spennende møbelkjede over hele landet. Vi ønsker derfor å komme i kontakt med driftige personer som ønsker å eie og drive en ROCKA-butikk i en attraktiv franchisemodell. 

Som franchisetaker i ROCKA vil du få full opplæring i både drift og salg fra kjedekontoret og relevante samarbeidspartnere. 

Hvor skal ROCKA etableres?

Butikkene skal etableres i handelsområder tilknyttet store og mellomstore byer i Norge med over ca. 30.000 innbyggere. Gjerne i handelsområder med nærhet til andre møbelbutikker eller varehus. Butikkene kan også ligge på kjøpesentra med enkel adkomst for varer. 

Det er fint om du har synspunkter på hvor butikken bør etableres i ditt område, og om du kjenner til gode lokaler er det et pluss. Det ideelle butikklokalet er på ca 700 m2 – 1000 m2. Det er ønskelig med et tilstøtende lager på ca 200 m2 – 300 m2.  Det bør være noe parkering utenfor eller i umiddelbar nærhet.

Har du lokaler selv eller driver en eksisterende butikk?

Dersom du selv har egnede lokaler som utleier eller har andre innspill på beliggenhet, er du velkommen til å ta kontakt. Om du allerede driver en butikk og kunne tenke deg å konvertere til en ROCKA-butikk, så er også det av stor interesse. 

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner:

Den vi søker har erfaring som leder, og er offensiv, trygg og stødig i denne rollen. Egen erfaring fra salg eller salgsledelse er en fordel. Praktisk kunnskap innen økonomi og markedsføring er også viktige elementer. 

Det er ikke påkrevet med bransjeerfaring, da god opplæring vil bli gitt. Det teller likevel positivt om man har erfaring fra varehandel og relevante bransjer. Det er ønskelig med aktive eiere/ franchisetakere, men det er ikke et absolutt krav at man selv jobber daglig i butikken. Det jobbes aktivt med salg i en ROCKA-butikk, og man må trives i rollen som selger og selgerleder. Som person bør man ha kremmerinstinkt, være positiv, resultatorientert, utadvendt og utholdende. Det er naturligvis viktig å ha interesse for innredning, design og løsninger til hjemmet.

Ønsker du mer informasjon? 

Send oss en e-post om du ønsker å få tilsendt mer informasjon om konseptet og krav til kapital. Du kan også ta kontakt med Hanne Bache (hanne.bache@cappa.no) eller Frode Finsrud i Cappa dersom du har spørsmål. Ønsker du å søke på denne muligheten, kan du gjøre det via linken til høyre. Her kan du laste opp et ferdig CV. 

Du finner mer informasjon om franchise som forretningsmodell her.

Bli mottaker av nyhetsbrev og LIK oss på Facebook for oppdatering av spennende stillingsmuligheter!

 

Rocka

Arbeidssted:

Byer i hele Norge

Adresse:

Byer i hele Norge
0010 Oslo

Søknadsfrist:

snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Hanne Bache

Rådgiver

+4792284375

hanne.bache@cappa.no

 

Frode Finsrud

Senior rådgiver / Partner

901 77 103

frode.finsrud@cappa.no