Franchisepartner til Schmidt kjøkken ved Hamar

Schmidt Kjøkken er eid av Schmidt Groupe, som med 728 butikker er Europas største kjøkkenkjede. Det er i dag 9 butikker i Norge.
Selskapet er familieeid og ble etablert i 1934. Det drives nå i tredje generasjon og driften har vært lønnsom, hvert år, gjennom tre generasjoner. Schmidt Groupe har ca. 1766 ansatte og omsetter for 521 millioner euro.

Vi søker franchiseparter til Schmidt kjøkken som skal åpnes våren 2020.  

Etter etableringen av IKEA på Furnes har området rundt blitt et attraktivt sted for de store kjedene. Schmidt kjøkken har fått tilgang på et fantastisk lokale med eksponering mot E6 og IKEA. Her har du umiddelbar nærhet til kundene enten de skal ha nytt kjøkken hjemme, er utbyggere med store prosjekter, eller om de skal fornye kjøkkenet på hytta. Herfra kan du selge eksklusive kjøkken- og interiørløsninger til kunder i hele Hedmark og Oppland. 

Det som skiller Schmidt kjøkken fra mange andre kjøkkenleverandører er blant annet:

 • hvert kjøkken som produseres er 100 % tilpasset kundens romløsning
 • Schmidt har bransjens beste miljøsertifiseringer
 • hos Schmidt kan du selge interiørløsninger til hele boligen

Schmidt leverer individuelle løsninger med unik kvalitet. De har et stort spenn i design, material- og fargevalg. Ta en titt på hjemmesiden for inspirasjon. 
Her skal interiøret tilpasses kundens rom – hver krik og krok kan utnyttes. Kjøkken- og interiørløsninger tegnes på millimetermål og blir bestilt direkte fra fabrikk. Som franchisepartner kan du innfri dine kunders individuelle behov på en måte ingen andre i markedet kan. 

Du og ditt team får grundig opplæring, støtte til markedsføring og tilgang til gode driftssystemer. Schmidt gir deg som franchisepartner stor grad av frihet innenfor konseptet.

Schmidt har stort fokus på miljø og bærekraft. For hvert tre de tar, planter de et nytt. Dette er et selskap du vil være stolt av å representere!

Vi ser etter deg som:

 • ønsker å representere et high-end konsept i et voksende marked
 • ønsker å drive en kjøkkenbutikk som skiller seg fra konkurrentene
 • ser etter en lønnsom og langsiktig forretningsmulighet

Schmidt har en unik forretningsmodell som legger til rette for god likviditet og lønnsomhet. Du får tilgang til et solid konsept og en stor organisasjon som støtter deg. 

Det kreves noe kapital og sikkerhetsstillelse for å bli franchisepartner i Schmidt. Det er ikke et krav med bransjeerfaring siden Schmidt tilbyr grundig opplæring.

Vil du ha mer informasjon eller ønsker du å søke?

 • Send oss en e-post om du ønsker mer informasjon om hva det innebærer å være franchisepartner i Schmidt, og hvilke krav som stilles til finansiering.
 • Eventueller spørsmål kan rettes til Fredrik Vegsgaard (fredrik.vegsgaard@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.
 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad, dersom du ønsker å søke på denne stillingen.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.
 

Schmidt Kjøkken

Arbeidssted:

Hamar

Adresse:


2320 Hamar

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik M. Vegsgaard

Senior rådgiver / Partner

+4790020079

fredrik.vegsgaard@cappa.no