Er du en dyktig selger som ønsker å drive din egen butikk?

Narvesen ble etablert i 1894 og er kiosken med stor K. Narvesen har vært en av Norges ledende servicebedrifter i 125 år. Det er butikker i hele Norge, med over 140 000 kundebesøk hver dag.

Narvesen-konseptet slik vi kjenner det i dag drives av Reitan Convenience. Reitan Convenience er en av Europas største servicehandelselskaper. Selskapet omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine Roasters i Litauen, Latvia og Estland. Reitan Convenience har en markedsledende posisjon i alle sine land.

Bli Kjøpmann for Narvesen Rådhusplassen i Hammerfest!

Som Kjøpmann i Narvesen blir du eier og driver av din egen virksomhet, med ansvaret for butikk og ansatte. Vi ser etter deg som vil trives med å selge mat og drikke til travle folk, og som elsker den gode dialogen med kunder. Du jobber kontinuerlig med forbedring av drift og resultat, og bruker dine kreative evner til å skape aktivitet i butikken. Sammen med dine ansatte sørger du for en skinnende ren butikk hver dag, og dere møter kunder med service av ypperste kvalitet.

Narvesen Rådhusplassen i Hammerfest brukes av "folk på farten" og har en fin beliggenhet med god kundestrøm. Butikken hadde en positiv omsetningsutvikling på varesalg i 2020, og forventes ytterliggere vekst i varesalget i årene som kommer. Butikken er stor på salg av mat og drikke. Her har du muligheten til å ta over en godt etablert butikk i sentrum av Hammerfest!

Hvorfor bli Kjøpmann i Narvesen? Som Kjøpmann i Narvesen blir du en del av og samarbeider tett med Reitan Convenience Norway (RCN). Du blir en del av en veldrevet kjede, hvor du som Kjøpmann kan fokusere på kjernevirksomheten og påvirke dine egne resultater. Gjennom RCN har du tilgang på gode innkjøpsavtaler og nyttige verktøy som hjelper deg å drive god og effektiv butikk. Før du tar over butikken får du grundig opplæring av RCN, og i hverdagen som Kjøpmann har du også kontakt med andre kjøpmenn i din region som gir gode tips og innspill. Les gjerne artikkelen om Ørjan som driver to butikker i Mo i Rana om hvordan det er å være Kjøpmann i Narvesen. 

Vi ser etter deg som:

  • har erfaring fra butikk, serveringsvirksomhet eller annen salgserfaring
  • ønsker å drive egen butikk
  • har interesse for butikkøkonomi

Syns du dette høres spennende ut? Da gleder vi oss til å høre fra nettopp deg!

Som Kjøpmann må du stille med bankgaranti. Du er velkommen til å ta kontakt med Eline Snerlebakken (eline.snerlebakken@cappa.no) eller Amanda Myhren (amanda.myhren@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa for mer informasjon om butikken, dens potensial og krav til bankgaranti.

Er du klar for å bli Kjøpmann?

  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
  • Søknader blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger på www.cappa.no/stillinger

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Reitan Convenience

Arbeidssted:

Hammerfest

Adresse:

Sjøgata 8
9600 Hammerfest

Søknadsfrist:

Søknader behandles fortløpende

Lenker:

Kontaktpersoner

Amanda Myhren

Rådgiver

+4798128307

amanda.myhren@cappa.no

 

Eline N. Snerlebakken

Senior rådgiver

+4791375487

eline.snerlebakken@cappa.no