Vil du drive din egen ROCKA møbelbutikk?

ROCKA er et tøft og annerledes møbelkonsept, som selger designmøbler og interiør av høy kvalitet til gode priser.

I innbydende butikklokaler er de mest populære modellene utstilt. Kunden kan delta aktivt i design av farger og moduler. Sofaene kan leveres på nøyaktige mål, noe Rocka er alene om i dette segmentet.

ROCKA er et norskeiet og norskutviklet konsept. De har nå butikker i Fredrikstad, Kristiansand, Barcelona og Sortland.

ROCKA møbler søker franchisetaker/partner til sin butikk på Sørlandssenteret!  

ROCKA møbler har solgt skreddersydde produkter siden 2010, og butikken på Sørlandssenteret åpnet dørene i 2016. Butikken har et stort potensial for videre vekst.
Her kjøper du spennende møbler som ikke er å finne i de tradisjonelle møbelbutikkene. Utvalget er stort, og fargekombinasjonene uendelige! Her kan du sette en personlig touch på dine stuemøbler, og handle spisestuemøbler og møbler til soverommet som ingen andre har. ROCKA møbler selger også stilige høykvalitets hagemøbler. Vær med å bidra til at Sørlandets uterom virkelig kan skinne! 

Vi søker en entusiastisk person som ønsker å drive butikken videre. Som franchisetaker betjener du for det meste privatkunder som kommer til butikken, men du står fritt til også å bearbeide bedriftsmarkedet og offentlige virksomheter i nærområdet. Som franchisetaker i ROCKA vil du få full opplæring i både drift og salg fra kjedekontoret og relevante samarbeidspartnere

Hvem er du?

Vi søker deg som er energisk, med kremmerinstinktet fremst i panna. Det er ikke nødvendig å ha jobbet med møbler, men har du erfaring med salg og salgsledelse er det en fordel. Har du i tillegg kunnskap om økonomi og markedsføring vil det klart komme til nytte. Som franchisetaker vil du jobbe aktivt med salg i butikken, og det er viktig at du trives med det og trigges av å finne gode løsninger for kunder. Det er også mulig å være eier, og følge opp en butikksjef du ansetter.

Som person bør du ha kremmerinstinkt, være positiv, resultatorientert, utadvendt og utholdende. Du må møte kundene med et smil!

Har du spørsmål om denne muligheten eller ønsker du å vise din interesse?  

  • Eventuelle spørsmål kan rettes til Solveig Kvam (solveig.kvam@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa. 
  • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
  • Du er velkommen til å registrere en kortfattet søknad og CV.
  • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

  • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Rocka

Arbeidssted:

Sørlandssenteret, Kristiansand

Adresse:

Barstølveien 29
4636 Kristiansand S

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Solveig Stormo Kvam

Senior Rådgiver

+4795846064

solveig.kvam@cappa.no

 

Hanne Bache

Rådgiver

+4792284375

hanne.bache@cappa.no