Driver søkes til kleskjeden Superdry!

Superdry er et moderne klesmerke som blander amerikansk og japansk-inspirert grafikk med britisk stil. Med sitt særpreg og kvalitet har merkevaren en eksklusiv appell og en internasjonal fanskare. Kjeden ble etablert i England i 2003, og har i dag 515 utsalgssteder i 46 land.

Vi søker franchisetaker til det kjente klesmerket Superdry!

Har du alltid hatt en drøm om å drive noe eget eller finne en god investeringsmulighet? For å overta denne butikken må du kun kjøpe varene, investeringen i butikken er allerede tatt. Det er heller ingen franchiseavgift. Det gjør dette til en unik franchisemulighet, og kan være butikkdrømmen du har ventet på. Det er ikke et krav at man må jobbe aktivt i butikken selv.

Som franchisetaker i Superdry eier du og driver din egen klesbutikk i et kjedekonsept, som har eksistert i mange år, og som har en stor, ung målgruppe. Du vil ha ansvaret for butikkens totale resultater, og trigges derfor av å løfte butikken til nye høyder. Som eier evner du å få med deg dine ansatte, og du vet hva som skal til for å utvikle et engasjert salgsteam som gleder seg til gå jobb.

Butikken åpnet våren 2017 på Sirkus Shopping. Senteret har over 48.000 besøkende i uka, og ligger i et kollektivt knutepunkt som gir et godt kundegrunnlag for Superdry-butikken. Butikken har også en bra beliggenhet på senteret, beliggende mellom Normal og Søstrene Grene. I nærheten er også andre klesbutikker som H&M, Dressmann, KappAhl og Lindex. Dette er den eneste Superdry-butikken i Trondheim.

Vi ser etter deg som har:

 • erfaring fra varehandel eller salg
 • gode lederegenskaper
 • interesse for mote og klær

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Superdry? 

 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til hanne.bache@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Ring gjerne Hanne Bache i rekrutteringsselskapet Cappa om du har spørsmål.

Føler du deg klar for å bli franchisetaker for Superdry på Sirkus Shopping?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og gjerne en kort søknad.
 • Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.
 • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn på forhånd herfra og oppdatere profilen din. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

 

Superdry

Arbeidssted:

Sirkus Shopping

Adresse:

Falkenborgvegen 1
7044 TRONDHEIM

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Hanne Bache

Senior rådgiver

+4792284375

hanne.bache@cappa.no