Bli en del av en bærekraftig og moderne kjøkkenkjede!

Rotpunkt Küchen GMBH er et familieeid Tysk selskap som siden 1930 har produsert kvalitetsprodukter i tre. Siden 60-tallet har de produsert kjøkken, bad og garderobe. “Made in Germany” er et internasjonalt anerkjent kvalitetsstempel som også kjennetegner Rotpunkt sine produkter.

Moderne og bærekraftig kjede i vekst: 
Rotpunkt er et moderne kjøkkenkonsept fra Tyskland, som har fokus på kundenes individuelle behov og ikke minst bærekraft. I 2020 ble målet om 100% karbon-nøytralitet i produksjon nådd, og de jobber kontinuerlig med å redusere CO2 utslipp ved effektivisering og investering i ny teknologi. I 2021 vil de ferdigstille selskapets totale overgang til grønn elektrisitet. Kjeden har et enestående kjøkkenkonsept med høy kvalitet til konkurransedyktige priser. De har et bredt sortiment med 9 forskjellige prisgrupper og posisjonerer seg i "upper-mid range" segmentet. Butikkene er vanligvis på 300-400 m2, og løsningene leveres hjem til kundene. Det er derfor ikke behov for eget lager. 

Rotpunkt i Skandinavia: 
Rotpunkt har siden 2014 bygget opp en landsdekkende kjede i Danmark, og de er også godt etablert i Sverige. Rotpunkt opplever suksess med etablerte butikker, både i prosjekt- og privatmarkedet. I Norge har de hatt en stabil vekst siden 2018, og har nå seks butikker. I november åpner butikk nr. syv i Bergen og blir den tredje etableringen i løpet av 2021. Akkurat nå søker vi franchisetaker til en ny butikk i Stavanger. Rotpunkt vurderer flere aktuelle lokaler i Stavanger/Forus området, og ønsker at franchisetaker skal være med å bestemme endelig beliggenhet.   

Som franchisetaker i Rotpunkt får du: 
En detaljert etableringsplan med tett oppfølging fra kjeden samt bistand med husleiebetingelser, kontraktsforhandlinger og budsjetter. Rotpunkt vil hjelpe til med design av butikken og en attraktiv utstillingspakke. Du vil få bistand med å planlegge åpningen i tillegg til løpende støtte rundt drift, administrasjon, prosesser og rapportering. Rotpunkt bistår også med god opplæring av deg og dine kollegaer når det kommer til konsept, produkter og det unike tegne- og CRM-programmet som benyttes.   

Vi ser etter deg som:

 • er en motiverende salgsleder 
 • har et brennende ønske om å drive for deg selv
 • har stor fokus på service og kundetilfredshet
 • har god økonomisk forståelse 
 • har ryddig personlig økonomi og kan stille nødvendig finansiering   

Har du erfaring fra bransjen eller beslektede bransjer er det er stort pluss, men ikke et krav. 

Vil du vite mer om hva det innebærer å være franchisetaker i Rotpunkt? 

 • Send en e-post med din kontaktinformasjon til fredrik.hjortdal@cappa.no for å få tilsendt mer informasjon.
 • Spesifiser i mailen om du er interessert i Stavanger eller andre steder.  
 • Ring gjerne Fredrik Hjortdal (tlf. 930 36 876) i rekrutteringsselskapet Cappa for en hyggelig prat om dine muligheter i Rotpunkt.

Føler du deg klar for å bli franchisetaker i Rotpunkt?

 • Du er velkommen til å registrere din CV og gjerne en kort søknad.
 • Både CV og søknad kan lastes opp som separate filer, eller registreres direkte i søknadssystemet vårt.
 • Har du søkt andre jobber gjennom Cappa kan det hende du allerede er registrert. Du kan du gjerne logge inn på forhånd herfra og oppdatere profilen din. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om Stavanger ikke er aktuelt, men du kan være interessert i å drive Rotpunkt andre steder i Norge vil vi gjerne også høre fra deg!  

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!

  

 

Rotpunkt Norge

Arbeidssted:

Stavanger/Forus

Adresse:


4006 Stavanger

Søknadsfrist:

Snarest

Lenker:

Kontaktpersoner

Fredrik Hjortdal

Senior rådgiver

+4793036876

fredrik.hjortdal@cappa.no