Domino’s

Domino’s Pizza er en amerikansk pizzakjede etablert i 1960, og er i dag ansett som verdens største merkevare innen pizzamarkedet med en betydelig virksomhet innen pizzalevering. På verdensbasis har de mer enn 16 500 restauranter i over 92 internasjonale markeder. I Norge har Domino’s vært etablert siden 2014, og er i dag Norges tredje største pizzaleverandør med over 42 avdelinger fordelt over hele landet.

Domino’s regnes som verdens største merkevare innen pizza og med sine 260 000 ansatte fordelt på ca 16 000 utsalg er Domino’s verdens største pizzaselskap. Med nye eiere og profilerte kokker på laget skal Domino’s også bli pizzavinneren i Norge, og nydelige pizzaopplevelser skal skapes landet rundt.

Vi søker deg som tar eierskap og leder dine ansatte ved å engasjere og inspirere. Vi tror du er initiativrik og kreativ med lokale markedsaktiviteter. Kanskje har du allerede nye ideer for hvordan du skal være med å utvikle Domino’s videre?
Som franchisetaker har du ansvar for drift og resultater, men først og fremst skal du være en servicehelt og lede dine ansatte. Når du driver Domino’s må du være god til å multitaske, til tider koker det – og det må du like! For å skape de gode opplevelsene må maskineriet være solid. Her skal ansatte utvikles og være topp motiverte, slik at du blir kundens foretrukne pizzaleverandør. Vi tror at du er en ekte pizzaentusiast, og at du er opptatt av godt håndverk og høy kvalitet i alle ledd.

I noen byer søker vi franchisetakere til eksisterende avdelinger, men i noen områder søker vi deg som ønsker å starte og bygge opp din egen Domino’s avdeling.

Vi tror at du:

  • elsker pizza, og er opptatt av godt håndverk og har ambisjoner
  • har god kjennskap til nærområdet rundt avdelingen du skal ta over
  • har stor arbeidskapasitet og trives i en hektisk arbeidshverdag
  • kontinuerlig søker nye og bedre måter jobbe på
  • tar forandringer og utfordringer på strak arm
  • er en entusiastisk leder som digger å lage god stemning for ansatte og kunder

Som eier av din egen Domino’s-avdeling får du:

  • support fra et sterkt konsept med lang erfaring og stor suksess med franchise som driftsform
  • solid støtte til markedsføring både lokalt og nasjonalt
  • en grundig, strukturert og profesjonell opplæring – her skapes grunnlaget for din suksess!
  • støtte og support rundt administrative rutiner knyttet til driften

For å bli franchisetaker i Domino’s må du kunne stille med noe startkapital. Vi hjelper deg med utforming av businessplan og budsjetter slik at du er godt rustet for å starte din egen bedrift. I Domino’s er det gode inntjeningsmuligheter for franchisetakerne.

Har du spørsmål eller er nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes der du bor?

Ta kontakt med Fredrik M. Vegsgaard på fredrik.vegsgaard@cappa.no eller på tlf 900 20 079, dersom du har spørsmål eller ønsker å melde din interesse.

 

Domino’s